Fiul Elodiei și al lui Cioacă a obținut în instanță dreptul de a-și schimba identitatea!

Autor: I.D.
Publicat: 03/02/2019 | 22:32

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, o informație-bombă, de ultimă oră. Procesul s-a ținut ”la secret”, dar noi am aflat totul! Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, a obținut în instanță dreptul de a-și schimba identitatea. Puștiul nu va mai purta, astfel, numele tatălui său, aflat în închisoare! Atenție, urmează detalii incredibile!

(VEZI AICI: MAMA ELODIEI, ACUZE FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA FOSTULUI GINERE)

Fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă are acum 14 ani și este crescut de Ana Maria Ene, sora fostului polițist, și de soțul acesteia, Vasile Iulian Ene. În fond, mătușa și unchiul, care, de altfel, au și obținut custodia copilului. Recent, părinții adoptivi s-au prezentat la Judecătoria Pitești, unde au solicitat schimbarea numele de familie al puștiului.

Mătușa și unchiul lui Patrick, victorie în instanță!

Obiectiv îndeplinit! Pentru că instanța a fost de acord cu solicitarea făcută de soții Ene, iar Patrick nu va mai purta numele de familie Cioacă, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă, au decis magistrații de la Judecătoria Pitești.

În concluzie, judecătorii au decis ca puștiul să aibă alt nume, iar mătușa și unchiul lui au toate motivele să fie mulțumiți.

(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ŞI CE FACE AZI PRIMA NEVASTA A LUI CRISTIAN CIOACĂ)

Altfel, Patrick, în vârstă de 14 ani, s-a orientat către latura sportivă și vrea să ajungă un mare jucător. Puștiul a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii sportivi ai ţării.

Condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare

Magistraţii l-au condamnat pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Femeia era dată dispărută de nouă ani, atunci când Cioacă a fost condamnat pentru că ar fi omorât-o.

(NU RATA: ELODIA GHINESCU TRĂIEȘTE? CE SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ACUM ÎN APARTAMENTUL EI DIN BRAȘOV)

Cioacă mai trebuie să plătească daune morale de 380.000 euro familiei Elodiei. Judecătorii au stabilit suma de 150.000 de euro ca despăgubire pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, şi 100.000 de euro despăgubire pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele avocatei dispărute. De asemenea, instanţa a stabilit daune morale în cuantum de 130.000 de euro pentru Patrick-Matei Cioacă, fiul poliţistului şi al avocatei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...