Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are o nouă iubită. Cum arată cea care i-a furat inima lui Radu

Publicat: 20/08/2019 | 15:40

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. îi calcă pe urme tatălui său și cucerește inimile multor femei, însă norocoasa este o tânără, pe nume Cristina. Radu a postat o imagine pe pagina sa de Facebook, unde apare alături de noua lui iubită, pe care o ține de mijloc.

Amândoi sunt foarte apropiați. Fiul artistului a pus o inimioară ce lasă să se înțeleagă că îi leagă o frumoasă poveste de dragoste. Cristina are o carieră de model, ea pozând deja pe catalogul unui cunoscut designer.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica) on

E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el.”, spunea Ștefan Bănică despre primul lui copil.

Tatăl lui s-a căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în septembrie 2017. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un pretext anume. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie. (CITEȘTE ȘI: AM FILMAT-O PE NETI SANDU PE O ALEE DIN HERĂSTRĂU, ÎMBRĂȚIȘATĂ CU…)