Fiul miliardarului Elie Saab a izbucnit în lacrimi lângă mormânt. Celio era foarte apropiat de excentricul Alex Faur

Publicat: 04/05/2019 | 17:13

Doliu în lumea bună din România, Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari, a fost condus pe ultimul drum, azi, 4 mai 2019, și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Multe vedete autohtone au venit să își ia rămas bun. Printre cei prezenți s-au numărat celebrul creator libanez Elie Saab și fiii săi, Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de fotbal și mulți alții. (Vezi AICI imagini cu vedetele care au luat parte la înmormântare).

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a surprins imagini emoționante cu fiul miliardarului Elie Saab, Celio, care era foarte, foarte apropiat de excentricul Alex Faur. Tânărul se arată foarte afectat de pierderea bunului său prieten, nu vrea să conștientizeze că Alex, cel cu care petrecea foarte mult timp și îi era alături de ceva vreme, nu mai este în viață. La un moment dat, nu s-a mai putut abține, s-a îndepărtat puțin de mormânt și de mulțime, și a izbucnit în lacrimi.

Cel mai excentric tânăr milionar își va dormi somnul de veci lângă mama sa, care a murit în teribilul accident din Muntenegru, petrecut în 2013.

Familia a cerut discreție maximă

O persoană din anturajul excentricului milionar a mărturisit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, că membrii familiei Faur au cerut multă discreție și le-au solicitat chiar vedetelor  care doresc să-l conducă pe acesta pe ultimul drum să respecte acesta dorință a lor. Ba mai mult decât atât, se pare că membrii familiei Faur le-au cerut și angajaților de la Cimitirul Bellu ca paza capelei să fie suplimentată, iar cei responsabili de acest lucru să fie mult mai vigilenți cu privire la persoanele care vor să pătrundă în incinta cimitirului.

Alex Faur a murit la 40 de ani

Vestea morții lui Alex Faur a picat ca un trăsnet azi în inimile celor din lumea mondenă. Conform unor surse D.A.S., categoria A, în urmă cu ceva timp, Alex Faur ar fi contractat salmonella, după ce a mâncat un tartar de somon – Salmoneloza este infecția cu bacterii din specia Salmonella; există peste 2500 serotipuri de Salmonella. Din păcate, pe fondul unor infecții care nu au fost tratate la timp, celebrul bărbat a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor în stare critică. În ciuda eforturilor făcute de rude, prietenii apropiați și chiar vedetele de la noi, el a pierdut lupta cu viața.

“Odihnește-te în pace, prieten drag. Viața nu va mai fi niciodată la fel fără tine. O să-ți simțim cu adevărat lipsa. Nu o să uit niciodată cum râdeam împreună, excursille noastre și cum făceai tu totul să fie mai bine. te iubesc, Alexito”, a scris una dintre prietenele lui Alex Faur.

Excentricul bărbat era un apropiat al milionarilor din România și nu numai, făcând parte și din gașca vedetelor prin prisma relației pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab.

Citește și...