Vedetele din România își iau adio azi de la Alex Faur, cel mai excentric tânăr milionar

Publicat: 04/05/2019 | 12:25

Durere fără margini în lumea bună din București. Ziua de 4 mai 2019 va rămâne una de doliu în showbizul autohton… vedetele din România, prietenii și colaboratorii din toată lumea își iau adio de la cel mai excentric tânăr milionar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate detalii de ultimă oră de la ceremonia funerară a lui Alex Faur.

Citește și: Vedetele au șters mesajele care solicitau ajutorul pentru Alex Faur. Motivul…

Afaceristul Alex Faur, înmormântat în Cimitirul Bellu

UPDATE 17:30 Ellie Saab, cei doi fii și soția lui Ellie Saab Jr, au plecat de la parastas și s-au retras la hotelul Radisson, acolo unde sunt cazați. 

UPDATE 15:45 – O parte dintre cei care și-au luat rămas bun astăzi de la extravagantul afacerist Alex Faur au mers și la parastasul care a fost organizat la Casa Doina. Printre cei care au decis să mai rămână câteva minute bune cu tatăl îndoliat și rudele sale se numără designerul Elie Saab și doi dintre cei trei fii ai lui cu care a venit azi în România, special pentru acest trist eveniment. 

Elie Saab și băieții care l-au însoțit la înmormântarea lui Alex Faur au rămas și la parastas. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 15:25 – Alex Faur a fost îngropat în același cavou în care mama sa, Aurica Enescu, își doarme somnul de veci. Mormântul afaceristului a fost îmbrăcat în coroane de flori albe și roșii. Rudele și câțiva dintre apropiații săi au mai rămas minute bune după ce sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus în mormânt.

UPDATE 14:43 – Cortegiul a început să se apropie de mormântul în care va fi îngropat Alex Faur. Toți cei care l-au condus pe ultimul drum pe regretatul afacerist sunt transfigurați de durere și pe chipurile lor se observă suferința când se gândesc că este ziua în care se despart de el pentru totdeauna.

UPDATE 14:40 – Coșciugul cu trupul neînsuflețit al lui Alex Faur a fost pus într-o mașină specială, care a pornit spre mormântul în care își va dormi somnul de veci. Rudele și prietenii, dar și partenerii de afaceri au mers cu lumânări și coroanele cu flori în urma sa și în curând va urma ceremonia de la cavou, înainte ca sicriul afaceristului să fie băgat în groapă.

Alex Faur va fi înmormântat în același cavou unde a fost îngropată mama sa în urmă cu șase ani. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 14:33 – Sicriul cu trupul lui Alex Faur a fost scos din capela Cimitirului Bellu din București. 

UPDATE 14:15 – Slujba de înmormântare pentru Alex Faur s-a încheiat; aceasta a fost una specială, fiind oficiată de mai mulți preoți, dorință exprimată de tatăl afaceristului. Acum se fac pregătirile pentru ca sicriul cu trupul său să fie transportat spre cavoul în care își va dormi somnul de veci.

UPDATE 13:05 – Preoții au început ceremonia de înmormântare, iar ușile bisericii în care a fost depus sicriul lui Alex Faur au fost închise. Cel mai excentric tânăr milionar își va dormi somnul de veci lângă mama sa, care a murit în teribilul accident din Muntenegru, petrecut în 2013. Aurica Enescu era împreună cu sora ei, care nici ea nu a supraviețuit în urma impactului nimicitor. Vă reamintim că atunci un autocar românesc plin cu turişti s-a prăbuşit 40 de metri într-o râpă. În urma tragediei şi-au pierdut viaţa 19 români, iar alţi 30 au fost răniţi.

“Aurica şi sora ei au plecat împreună în vacanţă, în Muntenegru, pentru că se înţelegeau foarte bine. Amândouă au murit în acel accident, iar de-atunci Alexandru nu a mai putut să intre în casa ei. Chiar dacă nu o vizita foarte des, el se preocupa de situaţia ei şi avea grijă să nu-i lipsească nimic, mai ales că era singurul ei copil”, a povestit una dintre prietenele Auricăi Enescu, potrivit click.ro.

UPDATE 12:55 – Maria Apostol a venit împreună cu soțul său, George Manole, și o prietenă, care a ajutat-o pe vedetă să care coroana impresionantă cu flori pe care a adus-o pentru Alex Faur.

Maria Apostol a venit la înmormântarea lui Alex Faur cu câteva minute înainte de a începe slujba religioasă. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 12:45 – Designerul Cătălin Botezatu a venit să-l conducă pe ultimul drum pe Alex Faur și era vizibil afectat de moartea afaceristului, mai ales că acest trist eveniment se petrece la două zile după ce creatorul de modă a participat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu de unde CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

Citește și: Cătălin Botezatu, distrus de durere la înmormântarea excentricului Alex Faur

Cătălin Botezatu a venit cu o coroană cu flori albe și cale verzi la biserica în care se află sicriul cu trupul lui Alex Faur. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 12:30 Printre cei care au veni să își ia adio de la afaceristul Alex Faur se numără: Cristina Bădănoiu, Dani Olăroiu, Leta Ilie, Mădălina Lalu, Vlăduț Munteanu și Andreea Oros, Gino Iorgulescu.

Citește și: Ce mesaj a lăsat Vica Blochina la ultima poză postată de Alex Faur pe Instagram

UPDATE 12:20 – Printre cei care au ajuns la slujba de înmormântare a lui Alex Faur se numără designerul Elie Saab și fiii săi. Creatorul de origine libaneză și băieții săi și-au făcut apariția în costume de doliu, elegante și ochelari de soare. Exatravagantul afacerist român și Elie Saab Junior, fiul cel mare al designerului, erau foarte buni prieteni, iar pe conturile lor de Instagram există numeroase poze în care apar împreună la diferite întâlniri.

Citește și: Elie Saab, creatorul vedetelor de la Hollywood a venit la înmormântarea excentricului Alex Faur

Designerul Elie Saab și fiul său, Celio, înainte de slujba de înmormântare pentru Alex Faur. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 11:55  – Tatăl lui Alex Faur a vorbit cu jurnaliștii prezenți în curtea bisericii, unde urmează să înceapă ceremonia de înmormântare pentru cunoscutul afacerist.

Citește și: Blestemul care a lovit familia lui Alex Faur. Și-a pierdut mama în accidentul care a îngrozit România, iar el a murit fulgerător la 40 de ani!

Ziarișii i-au transmis condoleanțe, iar tatăl omului de faceri le-a spus cu lacrimi în ochi una dintre rugămințile de suflet pe care le are. “Nu vreau să îmi fie răstălmăcite cuvintele, ascultați-mă”, a afirmat tatăl lui Alex Faur.

El este tatăl lui Alex Faur. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 08:30  – În această dimineață, cu ore bune înainte de slujba de înmormântare a lui Alex Faur, milionari și numeroase vedete au mers să își ia rămas bun de la acesta.

 “Îmi pare extrem de rău… aici. Eu nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate”, a spus Mircea Bărbulescu în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars.

Familia şi apropiaţii lui Alex Faur sunt şocaţi de dispariția fulgerătoare a tânărului afacerist. Bărbatul avea 40 de ani şi toată viaţa înainte, însă din cauza unei boli nemiloase acesta a încetat din viaţă joi, 2 mai, într-un spital din Capitală, lăsând multă durere în urmă.

Familia a cerut discreție maximă

Astăzi, cel mai excentric tânăr milionar din România a fost condus pe ultimul drum de rude și apropiați. Ceremonia funerară a fost programată să înceapă la ora 13:00 și a avut loc la Cimitirul Bellu din București.

O persoană din anturajul excentricului milionar a mărturisit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, că membrii familiei Faur au cerut multă discreție și le-au solicitat chiar vedetelor  care doresc să-l conducă pe acesta pe ultimul drum să respecte acesta dorință a lor. Ba mai mult decât atât, se pare că membrii familiei Faur le-au cerut și angajaților de la Cimitirul Bellu ca paza capelei să fie suplimentată, iar cei responsabili de acest lucru să fie mult mai vigilenți cu privire la persoanele care vor să pătrundă în incinta cimitirului.

Ceremonia funerară este programată să înceapă la ora 13.00

Cimitirul Bellu, loc de pelerinaj!

Timp de două zile, capela Cimitirului Bellu a devenit loc de pelerinaj al vedetelor și persoanelor publice din România. Toți cei care l-au cunoscut pe tânărul și excentricul milionar Alex Faur au trecut pragul capelei pentru a-i aduce un ultim omagiu. În cursul zilei de vineri, mai multe dube au ajuns la Bellu pentru a aduce zeci de coroane care au fost depuse la căpătâiul businessmanului ce a pierdut lupta cu o boală crâncenă în urmă cu două zile. Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-ar fi să oferit acopere costurile pentru ceremonia funerară a celui care a fost cel mai tânăr și mai excentric milionar de la noi din țară.

Zeci de coroane de flori au fost aduse la Cimitirul Bellu

Vedetele îl plâng pe Alex Faur

“Nu ştia nimeni de problema lui. A ţinut informaţia pentru el, dar poate am fi putut face ceva dacă ştiam mai devreme. De două-trei săptămâni am aflat. El zicea că vrea să plece pe picioare de acolo. Era foarte pozitiv. El răspundea la mesaje, oamenii nu credeau că este într-o stare atât de gravă. Am avut pe cineva care mergea foarte des la el. Mereu ne spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. A fost un om foarte vesel şi încerca să binedispună pe cei din jurul lui. Nu ştiu dacă a avut vreun regret, dar ştiu că a avut probleme după ce şi-a pierdut mama. Alex şi-a ţinut capul sus”, a declarat Mario Iorgulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Botezatu nu poate să-și revină din șoc. În doar câteva zile a pierdut doi oameni dragi. După moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, joi s-a stins din viață și Alex Faur.

“Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav. Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”, a spus Cătălin Botezatu.

Excentricul tânăr milionar din lumea bună a murit fulgerător la 40 de ani!

Familia lui Alex Faur, lovită de un blestem teribil!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile despre blestemul teribil care a lovit familia celui mai excentric tânăr milionar de la noi din țară. După ce, în urmă cu aproximativ șase ani, și-a pierdut mama în groaznicul accident de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Cu toate că, la scurt timp după pierderea mamei, excentricul milionar a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Și care a avansat destul de repede și i-ar fi afectat serios creierul. Nici măcar intervenția promptă a apropiaților, care s-au mobilizat într-un timp extrem de scurt și au făcut toate demersurile pentru ca Alex să fie transferat la o clinică privată din străinătate, nu l-a mai putut ajuta.

Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-ar fi oferit să îi susțină costurile pentru tratamentul din străinătate, dar, din păcate, boala de care afaceristul suferea a avansat surprinzător de repede, iar joi, 2 mai 2019, Alex Faur a pierdut lupta pentru viață. Excentricul milionar și-a dat ultima suflare într-un spital din București, la doar două zile după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l salva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...