Fiul milionarului Playboy și-a dat părinții în judecată, iar noi am aflat decizia de ultimă oră!

Autor: I.D.
Publicat: 09/03/2019 | 22:18

Alexandru, fiul lui Ioan Neculaie, revendică o proprietate din Brașov. Fiul milionarului Playboy și-a dat părinții în judecată, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat decizia de ultimă oră. Pe care v-o prezintă în exclusivitate.

Ioan Neculaie este unul dintre ce mai cunoscuți milionari autohtoni. Recent, fiul său i-a deschis proces. Miza o reprezintă un spaţiu de la Poalele Tâmpei. Din păcate pentru el, juniorul nu a avut câștig de cauză. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

(VEZI AICI: AERONAVA DE LUX A LUI IOAN NICULAE, SCOASĂ LA VÂNZARE DE BANCA TRANSILVANIA PENTRU CĂ NU ŞI-A PUTUT PLĂTI DATORIILE)

“Soluția pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Neculaie Alexandru împotriva pârâţilor Neculaie Ioan şi Neculaie Gina. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 7.03.2019, în condiţiile art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă”, au decis magistrații.

În concluzie, Alexandru, fiul milionarului, a rămas cu ochii în soare.

(CITEȘTE ȘI: MOȘTENITOAREA UNEIA DINTRE CELE MARI AVERI DIN ROMÂNIA E ”SPIONATĂ” NON-STOP DE IUBIT)

Și-a ținut fiul la “secret”!

Ioan Neculaie și-a ținut fiul mereu în “umbră”. Iată însă că recent milionarul a ajuns să fie dat în judecată chiar de băiatul său. Inclusiv Gina, femeia care a fost alături mereu de afacerist, cel puțin până în momentul divorțului, din 2006, a fost chemată în instanţă. Mama lui Alexandru a devenit cunoscută după ce numele soțului ei a fost legat de falimentul Roman Brașov. Fiul milionarului ar fi fost tot timpul, și el, la curent cu activitățile “bătrânului”.

Ioan Neculaie a divorțat în 2006

Miliardarul a divorțat de soția lui, Gina, în 2006 iar ulterior viaţa lui sentimentală a captat atenţia publicului. Ioan Neculaie a devenit cunoscut ca un „devorator” de femei frumoase. Daniela Crudu şi Iuliana Luciu ar fi doar două dintre tinerele celebre cu care ar fi avut relații. (NU RATA: OMUL DIN UMBRA MILIONARILOR COPOS & NICULAE ŞI-A VÂNDUT PALATUL DIN PRIMĂVERII CU 4 MILIOANE €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...