Home » Cancan » ”Fiul secret” al Regelui Mihai I cere să-i fie restituit pământul românesc!

”Fiul secret” al Regelui Mihai I cere să-i fie restituit pământul românesc!

De: Cristian Lisandru 14/12/2018 | 22:48

Halucinanta poveste a lui Jean-François Caraccini – autointitulat Jean-François al Greciei  – dezvăluie un nou capitol surprinzător. „Fiul secret” al Regelui Mihai I revendică pământul românesc. Personajul în cauză s-a declarat convins că… va conduce întreaga lume – așa cum ar anticipa o profeție despre care nu auzit decât el și soția sa  –  și se prezintă, public, drept un moștenitor legitim al Casei Regale a României. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor informații năucitoare din care reiese că „Prințul Revenit din Infern” are pretenții din ce în ce mai mari și dorește să devină singurul apărător al… pământurilor României. Dar asta numai în cazul în care el ar fi, bineînțeles, proprietar.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Jean-François al Greciei are 37 de ani, este carismatic, persuasiv și susține – în mass-media – că trebuie acceptat și recunoscut ca fiu al fostului monarh Mihai I. El afirmă că s-a născut în România, apoi a fost dat în grija unui orfelinat, iar după aceea a fost adoptat. Presupusul fiu al Regelui Mihai I este însurat cu ”prințesa” Bénédicte de Grecia. Bineînțeles, reprezentanții Casei Regale României spun, pur și simplu, că acest așa-zis prinț bate câmpii, iar toate ”dovezile” pe care le aduce în sprijinul afirmațiilor sale abracadabrante nu sunt altceva decât maculatură. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mai nou, Jean-François Caraccini se adresează direct românilor și pretinde că el este singurul care poate apăra pământurile strămoșești aflate în pericol. Este vorba despre ipoteza – vehiculată, de altfel, și cu alte ocazii – în care pământul țării ar fi vândut, către străini, bucată cu bucată. Dar nu este vorba doar de niște simple cuvinte așternute pe hârtie de către un personaj care imaginează scenarii monarhice în centrul cărora se află chiar persoana sa. (CITEȘTE ȘI: AȘA-ZISUL FIU SECRET AL REGELUI MIHAI I CREDE CĂ VA CONDUCE LUMEA)

Jean-François Caraccini – autointitulat Jean-François al Greciei, revendică moștenirea regală a României

Jean-François Caraccini, ”Prințul Revenit din Infern” și ”adevăratul Rege al României”

Si vous souhaitez que vos terres ne soient pas vendues à des entités étrangères alors restituez les à votre Roi. Il les défendra et ne les vendra pas!”, scrie Jean-François Caraccini pe pagina sa de socializare, acolo unde fiecare posesor de cont poate lansa orice afirmație și eventuale teorii ale conspirației. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Dacă doriți ca pământurile voastre să nu fie vândute entităților străine, atunci restituiți-le regelui vostru. El le va apăra și nu le va vinde!”pretinde, cu subiect și predicat, Jean-François Caraccini, cel care și-a spus ”Prințul Revenit din Infern”.

Totuși, printre cuvinte se poate citi foarte ușor, dacă ai prins cheia potrivită, ideea principală.  Jean-François Caraccini dorește să transmită un semnal foarte clar: ”Eu sunt adevăratul Rege al României și îmi vreau pământurile înapoi!”

Bénédicte, soția lui Jean-François Caraccini, se visează Regina Românilor

Familia Caraccini luptă pe mai multe fronturi, încercând să convingă mass-media că pretențiile personale sunt absolut justificate. ”Prințesa Bénédicte de Grecia și Danemarca” aspiră și ea la titlul oficial de… Regină a României, cu toate că un astfel de demers este cel puțin hilar. Ea pretinde că soțul său este ”fiul ascuns” al Regelui Mihai I, fiul legitim care are  toate drepturile să primească moștenirea reagală.

În consecință, ea ar deveni regină în varianta fericită în care pretențiile soțului său ar deveni realitate. Moștenirea lui Jean-François Caraccini ar fi fost furată din cauza mașinațiunilor… Principesei Margareta. Chiar ea l-ar fi manipulat pe Regele Mihai I, înainte de moartea acestuia, astfel încât Jean-François Caraccini, moștenitor de drept al tronului, să fie dat la o parte.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Bénédicte recunoaște că este foarte emoționată de fiecare dată când își aude soțul povestind despre monarhie și despre drepturile care i-au fost furate. Îl consideră adevăratul conducător al României Monarhice și este convinsă că destinul său este unul cu totul special.

”Este fiul natural al Regelui Mihai I”, susține ea, bazându-se doar pe povestea romanțată a celui pe care îl iubește. ”Sunt pregătită pentru viitor, povestea va fi scrisă din nou”, mai spune Benedicte.

Jean-François Caraccini și soția sa, Bénédicte, ”Regina României”

Mișcarea artistică ”Apocalipsa” a fost fondată chiar de Bénédicte de Grecia

Bénédicte de Grecia nu se sfiește să afirme că există o legendă care vorbește despre un Prinț Reînviat (Resuscitat). Acesta va conduce… lumea.  Prințesa Bénédicte de Grecia, născută Bocquet, a fondat chiar  Mișcarea Artistică „Apocalipsa”. Este vorba despre o mișcare care are ca scop dezvăluirea… lumii nevăzute, aceea populată de elfi și alte viețuitoare desprinse, parcă, din ”Stăpânul inelelor”. Soția lui Jean-François Caraccini susține că acesta este un ”fiu trădat” de familia regală, insistând asupra faptului că el este adevăratul moștenitor al tronului României. ”Soțul meu este un fiu trădat”, a declarat ea pentru La Voix du Nord. 

Jean-François Caraccini mai susţine că a trimis scrisori familiei regale, inclusiv Principesei Margareta, însă nu a primit niciodată răspuns. De tăcere s-ar fi lovit şi când a încercat să o contacteze pe cea care i-ar fi mamă naturală, pe Principesa Sofia.

„Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din România. Nu mi-au răspuns.  (…) I-am scris, însă nu mi-a răspuns niciodată. Soţia mea i-a scris mamei mele o superbă scrisoare acum două luni. Nu i-a răspuns nimeni. Este ciudat. Este o situaţie foarte dificilă”, a declarat el la un moment dat.

Jean-François Caraccini și Bénédicte de Grecia s-au întâlnit într-o conjunctură ”artistică”, așa cum declară de fiecare dată, îndrăgostindu-se fulgerător unul de celălalt. De aici și până la revendicarea tronului unei foste Românii monarhice nu a mai fost, iată, decât un pas… (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE!)

Ce susțin adversarii ”Regelui” Caraccini?

Cei care nu susțin varianta lui Jean-François Caraccini oferă, la rândul lor, argumente în sprijinul propriilor afirmații, considerând că acesta este un impostor.

– Jean-Francois Caracci(ni) susţine că s-a născut în 1981 şi este fiul Regelui Mihai rezultat dintr-un incest cu a patra sa fiică, Principesa Sofia. Afirmaţia este o calomnie gratuită care contrazice tot ce ştim despre firea creştinească a Regelui Mihai, un om de o probitate morală absolută, cât şi a Principesei Sofia, care este supusă unei suspiciuni scandaloase şi aberante. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA BLOCULUI BLESTEMAT CONSTRUIT PESTE UN VECHI CIMITIR DIN BAIA MARE)

– Jean-Francois Caracci(ni) susţine că s-a născut în 1981 în România lui Ceauşescu, a crescut într-un orfelinat românesc şi a fost adoptat de familia italiană Caraccini în 1984 sau 1986. Adopţia este posibilă, dar nu avea cum să se fi născut în Republica Socialistă România, întrucât Principesa Sofia nu a ajuns în ţară decât începând din ianuarie 1990, după cădererea comunismului. Este clar că, dacă la acea dată membrii Familiei Regale, fie Regele Mihai, Regina Ana sau Principesele, ar fi încercat să viziteze România lui Ceauşescu, viaţa lor ar fi fost pusă în pericol.

– Jean-Francois Caracci(ni) susţine că afirmaţiile lui sunt susţinute de un test ADN elveţian „pe care l-a văzut cu ochii lui”, dar pe care nu îl posedă. Este evident că acest test ADN nu s-a făcut niciodată, întrucât Regele Mihai şi ceilalţi membri ai Familiei Regale ar fi refuzat.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu m-a părăsit pentru O …”
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”
Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo:...
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de provocator pozează
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Şocul serii! Una dintre cele mai indragite prezentatoare a anuntat ca are cancer. Face chimioterapie
Şocul serii! Una dintre cele mai indragite prezentatoare a anuntat ca are cancer. Face chimioterapie
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de...
Florin Cîțu e out?! Ciolacu aruncă bomba. Cine va fi noul premier
Florin Cîțu e out?! Ciolacu aruncă bomba. Cine va fi noul premier
Crimă șocantă. Copiii au fost împușcați în inimă și gât. VIDEO
Crimă șocantă. Copiii au fost împușcați în inimă și gât. VIDEO
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care are parte de mare noroc la bani
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care are parte de mare noroc la bani
Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi, care a murit singur. Prietenii spun că avea o fată dintr-o legătură extraconjugală
Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa...
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa l-a privit neputincioasă. Ce spunea femeia în tot acest timp
Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa l-a privit neputincioasă. Ce spunea femeia...
Acest vaccin ar trebui INTERZIS! Lovitură uriașă pentru cei care s-au vaccinat cu el
Acest vaccin ar trebui INTERZIS! Lovitură uriașă pentru cei care s-au vaccinat cu el
Au semnat PACTUL cu DIAVOLUL. E dezvăluirea momentului. VIDEO
Au semnat PACTUL cu DIAVOLUL. E dezvăluirea momentului. VIDEO
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Care e motivul invocat
Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Care e motivul invocat
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii au apus de mult timp
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii...
A MURIT! Doliu uriaș în România! Îl știa o țară întreagă: „Sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”
A MURIT! Doliu uriaș în România! Îl știa o țară întreagă: „Sincere condoleanţe familiei şi...
Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile
Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
A fost înghițit de balena, dar a supraviețuit miraculos! Dezvăluirile lui fac acum înconjurul lumii: cum s-a salvat
A fost înghițit de balena, dar a supraviețuit miraculos! Dezvăluirile lui fac acum înconjurul lumii:...
Iubita lui Christian Eriksen a crezut că iubitul ei a murit pe gazon! Dialogul halucinant pe care l-a avut cu portarul danezilor
Iubita lui Christian Eriksen a crezut că iubitul ei a murit pe gazon! Dialogul halucinant...
Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de pădure....''
Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de...
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună. Nu este IT
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de...
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui. El a creat obiectul care ar putea ajuta milioane de oameni care suferă de această problemă
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui....
Iubita lui Culiță Sterp, filmată când alăptează! Imagini emoționante cu Daniela
Iubita lui Culiță Sterp, filmată când alăptează! Imagini emoționante cu Daniela
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Relația care a divizat TikTok-ul. El are 23 de ani, ea 60. Cum arată Cheryl: „Unii o critică, dar eu o iubesc”
Relația care a divizat TikTok-ul. El are 23 de ani, ea 60. Cum arată Cheryl:...
Care este, de fapt, cea mai mare problemă pentru cei care cumpără o mașină electrică second hand
Care este, de fapt, cea mai mare problemă pentru cei care cumpără o mașină electrică...