Home » Exclusiv » Povestea blocului blestemat construit peste un vechi cimitir din Baia Mare

Povestea blocului blestemat construit peste un vechi cimitir din Baia Mare

De: Romana Anghel 13/12/2018 | 23:14

Există locuri despre care se spune că ar fi „bântuite”, sau că ar fi „locuite de spirite”. Oamenii care stau în astfel de zone spun că încearcă senzații ciudate, că au sentimente neplăcute, în mod inexplicabil. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Dacă în multe cazuri este doar închipuirea noastră, în altele, o serie de evenimente ne pot demonstra că, uneori, chiar ar fi mai bine să plecăm de acolo. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă spune, în exclusivitate, povestea terifiantă a blocului bântuit din Baia Mare, un adevărat Poltergeist de România. (VEZI ȘI: CE ASCUND TUNELURILE SECRETE DE SUB FOCŞANI)

Un astfel de loc, de unde toată lumea ar vrea să plece, este în Baia Mare. O fostă locatară din imobilul cu patru etaje povestește că, prin anii ʼ80, când s-a săpat fundația pentru blocul respectiv, acolo s-ar fi găsit oseminte, ceea ce indica faptul că pe locul respectiv ar fi fost, cândva, un cimitir. Exact ca în filmul Poltergeist, al lui Steven Spielberg. Numai că aici e vorba de realitate.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

 „Nu s-a făcut public nimic atunci, nu se știe ce s-a întâmplat cu osemintele, dar foarte multe persoane care au asistat la lucrări recunosc că au fost găsite oseminte”, spune băimăreanca.

Blocul „bântuit” din Baia Mare ar fi fost construit pe un cimitir, exact ca în filmul Poltergeist

Femeia relatează trăirile prin care a trecut în cei 15 ani cât a locuit acolo, dar și despre ce încercări au avut alte familii din același imobil. Nu au auzit voci și nici nu au văzut fenomene paranormale, însă, privind în urmă, constatarea este că ar fi putut fi un loc blestemat, judecând după ce traiectorii ciudate au avut viețile locatarilor din blocul respectiv.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„Parcă prea sunt concentrate toate acolo”

Dincolo de evenimente tragice incredibile, un număr impresionant de familii s-au destrămat în urma divorțurilor sau a unor decese neașteptate. Alte persoane, care au copilărit și au rămas în același imobil, au rămas singure, nu au reușit niciodată să-și găsească jumătatea. (NU RATA, AICI: POVESTEA CUTREMURĂTOARE A UNUI BOGĂTAŞ DIN LUGOJ. L-A VISAT PE ARSENIE BOCA, ŞI-A DONAT ÎNTREAGA AVERE ŞI…)

„Ai zice că sunt povești de viață, normale, dar parcă prea sunt concentrate toate acolo”, spune băimăreanca, în vârstă de 50 de ani, acum.

Femeia a vrut să-și păstreze anonimatul, din motive lesne de înțeles. Ea, însă, a descris tot ce a trăit ea, dar și evenimentele incredibile ale altor familii.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Îmbolnăviri inexplicabile ale copiilor

Scenă din filmul Poltergeist. Potrivit scenariului, cartierul în care locuiau protagoniștii fusese construit pe locul unui cimitir

„Eu m-am simțit foarte rău în acel apartament, de când am pus pentru prima oară piciorul acolo. Deși eram cu familia, mereu avam un sentiment apăsător de singurătate. Nu m-am acomodat niciodată acolo. Îmi venea mereu să plâng”, spune ea. Pe de altă parte, copiii ei erau mereu bolnavi. (VEZI ȘI: POVESTEA MIRACOLULUI IROSIT DE LA BABA NOVA)

„Chiar și de câte trei-patru ori pe an se îmbolnăveau. Am umbat pe la toți medicii cu ei, analizele erau relativ bune, dar ei nu erau bine”, completează ea. Familiar femeii s-a destrămat în urma divorțului, dar s-a reunit ani mai târziu, după ce s-au mutat de acolo atât ea, cât și copiii.

„A mai fost o familie în bloc care era la un pas de divorț, apoi s-au mutat și acum, după atâția ani, sunt tot împreună. Nu e ca și cum s-ar fi întâmplat o magie, dar au reușit să-și depășească problemele până la urmă”, mai spune băimăreanca.

Decese neașteptate, întâmplări bizare

Poveștile din blocul „bântuit” amintesc frapant de filmele de groază

După 15 ani petrecuți în imobil, își amintește și acum poveștile de viață incredibile ale alor locatari. „Au fost familii care au avut niște întâmplări inexplicabile de-a lungul vieții. În imobil a locuit o familie cu trei copii. Aveau locuri de muncă bune, erau o familie normală, obișnuită, care încerca să trăiască pe cât de bine posibil.

Toți cei cinci membri ai familiei au murit de tuberculoză. Fata lor a plecat în Italia și a dispărut fără urmă. Și ea era bolnavă de tuberculoză și s-a presupus că și ea a murit pe undeva prin Italia. Dar nu au mai aflat nimic despre ea. Era bolnavă când a plecat de acasă. Totul s-a petrecut în decurs de 10 ani, din ʼ90 și până prin 2000. Ultimul a fost bătrânul, tot de tuberculoză a murit și el”, povestește băimăreanca. (VEZI AICI: POVESTEA MINUNII DINTRE BLOCURI)

În același imobil, o altă poveste de viață, la fel de șocantă. „Era o familie cu doi copii. O fată și un băiat. Soția era o femeie serioasă, gospodină, dar el mai consuma alcool. O dată, a venit acasă și a vrut să o bată, ea l-a împins ca să se apere, iar el a căzut, s-a lovit și a murit pe loc. Soția a intrat la închisoare. Asta era până în 2000. Câțiva ani mai târziu, fiul lor a murit într-un incendiu”, mai spune femeia.

Apartamente care nu au fost locuite niciodată, destine frânte

O altă locuință, o garsonieră de data asta, nu a fost locuită niciodată, deși a avut, de-a lungul timpului, mai mulți proprietari. „A avut, până la momentul când am plecat eu de acolo, trei proprietari, dar nu a fost locuită niciodată. A venit un proprietar, a cumpărat-o și apoi a vândut-o. A venit al doilea, tot așa. Al treilea, la fel. Nu a stat niciunul acolo. Ultimul proprietar era plecat în străinătate și garsoniera era tot goală, când m-am mutat eu din bloc”, mai spune ea.

O altă familie din același imobil era recunoscută pentru scandalurile pe care le făcea mereu. „Am presupus că doamna avea vreo problemă psihică, pentru că veșnic țipa, avea crize de nervi”, mai arată ea. (CITEȘTE AICI: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DIN ”IAD”)

Un alt apartament a fost vândut, fără ca familia care l-a locuit să fi avut probleme deosebite. Însă familia care s-a mutat nu a scăpat la fel de ușor. „Am înțeles că o rudă forte apropiată lor a ajuns la închisoare, dar nu am știut niciodată detalii”, mai spune femeia. Apoi, însă, a plecat și familia respectivă de acolo, după doar câțiva ani.

Scenă din filmul Poltergeist

Dacă o parte din locuințe nu au avut proprietari constanți, alte locuințe au fost în posesia acelorași persoane, încă de la construcția blocului. Chiar dacă nu au avut loc drame, lucrurile nu au mers foarte bine, pentru mulți dintre ei.

Povești ca în „Destinație finală”

„Au fost foarte multe divorțuri în bloc, foarte multe familii care s-au destrămat, s-au împrăștiat într-un fel sau altul. O doamnă a murit pe scaunul dentistului, iar un domn într-un accident stupid de mașină. În alt apartament, cei doi soți au divorțat, iar soția a părăsit locuința. În locul ei a venit noua iubită, care a rămas singură, după ce soțul ei a murit”, mai spune ea.

Poveștile continuă, cu tineri care nu și-au găsit niciodată jumătatea, cu familii care s-au destrămat, sau care s-au salvat de la despărțire, mutându-se de acolo.

Toate aceste întâmplări par povești firești de viață, însă atunci când sunt toate concentrate într-un imobil, parcă te fac să ridici măcar dintr-o sprânceană. (VEZI ȘI: O FOTOGRAFIE POSTATĂ PE FB I-A STÂRNIT ŞOCUL VIEŢII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la p[email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Tags:
Parteneri
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin timp după despărțire!  S-au afișat împreună în Dubai!
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin...
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză ocupată de modelele Dacia
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză...
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia luata de cei doi!
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama zăcând pe asfalt
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama...
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au...
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece! Se jură in fața fanilor că nu are silicoane. Care este explicația
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece!...
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare de șoc
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare...
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona roşie DOCUMENT
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona...
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de 21 de ani
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool și escorte!
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool...
Jador, accident grav de mașină! În ce stare se află acum artistul: Abia ce își cumpărase un bolid de lux
Jador, accident grav de mașină! În ce stare se află acum artistul: Abia ce își...
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil!...
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere