El este ”Schwarzenegger” al Poliției din Craiova

Publicat: 06/11/2019 | 22:55

La 49 de ani, polițistul craiovean Florentin Corbeanu a obținut, în doar o lună, trei titluri de campion la culturism și fitness. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea uluitoare a agentului culturist. (VEZI ȘI: SECRETUL CULTURISTULUI SEXAGENAR CARE ARATĂ CA ÎN TINEREȚE)

Florentin Corbeanu este polițist rutier în cadrul I.P.J. Dolj – Poliția municipiului Craiova, membru al Sindicatului EUROPOL, dar și un culturist respectat în branșă.

A revenit la performanță, după zeci de ani

Într-o lună, Florentin Corbeanu a câștigat trei titluri de campion la culturism și fitness

Absolvent al Școlii de Politie Vasile Lascăr, Câmpina, promoția 1995, a început sportul încă din 1987, iar în 1991 a obținut titlul de Campion Național la Culturism, la juniori. Între timp, s-a axat pe activitatea profesională, astfel că, dedicându-se muncii de poliție, a lăsat deoparte latura sportivă. Iată însă că, din anul 2017, a revenit în sala de forță şi, observând că activitatea sportivă, mișcarea, antrenamentul îi ajută în activitatea profesională, a hotărât să se pregătească intens pentru competiții. (CITEȘTE AICI: EL ESTE PRIMARUL CULTURIST! ȘI-A AMENAJAT SALĂ DE FORȚĂ ÎN PODUL CASEI ȘI…)

Astfel, a participat la prima competitie care a avut loc la Reghin, pe 1 septembrie, 2019, la Culturism si Fitness, ocupând locul 1 la categoria 45-49 ani, MEN PHYSIQUE MASTERS.

Titlu după titlu

A urmat Cupa României la culturism, care a avut loc la Drobeta Turnu-Severin, în 7 septembrie 2019, unde Florentin a obținut, de asemenea, locul 1. Iar, pe 6 octombrie, la Campionatul Național de Culturism și Fitness, de la Sibiu, la categoria 45-49 ani MEN PHYSIQUE, MASTERS, polițistul rutier a câștigat locul 1, devenind Campion Național. Un adevărat ”Schwarzenegger” al Poliției din Craiova!

Merge și la Campionatul Mondial din Spania

Florentin Corbeanu este un sportiv cu care colegii săi se mândresc

Mai mult chiar, între 20 și 26 octombrie 2019, Florentin a făcut parte din Lotul Național de Culturism și Fitness, în vederea pregătirii pentru Campionatul Mondial care va avea loc în perioada 6-8 decembrie, în Tarragona, Spania.

„Colegul nostru, Florentin Corbeanu, este dovada vie că se poate să fii atât un model în ceea ce privește activitatea profesională, cât și cea competițională/sportivă. Vom fi alături de acesta la Campionatul Mondial de Culturism și îi urăm de pe acum mult succes, deși suntem siguri că o să se întoarcă triumfător. (NU RATA: ATENTIE, IMAGINI REALE! CORESPONDENTUL TV AURINA PETREA A CASTIGAT UN CONCURS DE CULTURISM)

Poate că odată cu aceste imagini vor vedea și șefii din poliție ce înseamnă acele ore săptămânale de pregătire fizică, care de altfel, sunt obligatorii, dar, din păcate, puse în aplicare în foarte puține unități de poliție”, au postat reprezentanţii EUROPOL pe pagina de socializare.

Citește și...