Florin Busuioc, mesaj tulburător primit pe patul de spital: ”Trezește-te! Să vezi câtă lume te iubește!”

Publicat: 12/11/2018 | 15:57

Florin Busuioc se află internat la Spitalul Fundeni, după ce a suferit un infarct în urmă cu o săptămână, în timpul unui spectacol pe care-l susținea la Craiova. A ajuns de urgență la spital, apoi a fost transferat în Capitală, la Fundeni. A fost supus unor intervenții chirurgicale, dar starea lui nu este încă bună.

Cornelia Patrichi i-a scris cateva rânduri îndrăgitului om de televiziune care prezintă rubric ”vremea”, de la ProTV. (CITEȘTE ȘI: FLORIN BUSUIOC, DETALII NEȘTIUTE DIN VIAȚA SA. A FOST COCSAR ȘI DECORATOR DE VITRINE)

„Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la TV, completat de cadre specialitate.

“Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de la Fundeni. (CITEȘTE ȘI: MEDICII AU STABILIT! CINE ARE VOIE SĂ-L VIZITEZE PE FLORIN BUSUIOC LA SPITAL. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A ACTORULUI)

Fosta mare dansatoare Cornelia Patrichi a încercat să îi transmită un mesaj de suflet, în care a folosit cuvinte motivatoare. ”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine!”, a spus Cornelia.

Citește și...