Florin Călinescu, unul dintre cei mai puțin avuți candidați pentru primăria Capitalei. De necrezut cât câștigă lunar actorul

Publicat: 14/09/2020 | 11:03
Florin Călinescu, unul dintre cei mai puțin avuți candidați pentru primăria Capitalei. De necrezut cât câștigă lunar actorul

Florin Călinescu are un venit lunar extrem de mic față de toți candidații pentru primăria Capitalei. Președintele Partidului Verde este deținătorul a trei locuințe și a unei sume de 62.000 euro în conturi. În declarația de avere mai arată că singurul venit lunar al domnului Călinescu este de aproximativ 3.500 de lei.

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu are trecută în declaraţia de avere consultată de Adevărul două terenuri, unul în Argeş, de 1,8 Ha şi unul în Braşov de 219 mp. Acesta mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara şi o casă de vacanţă în Braşov. Totodată, Călinescu mai deţine un cont bancar în care se regăsesc 62.000 de euro.

Liderul Partidului Verde mai deţine un restaurant şi o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune numită „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”, de la care bifează în declaraţia de avere două venituri.

Primul este salariul de consilier artistic care anual îi aduce 14.400 de lei (aprox. 3.000 de euro), adică 1.200 de lei pe lună (250 de euro) şi un al doilea salariu în calitatea de director comercial, care-i aduce anual în conturi 28.200 de lei (5.800 de euro), adică 2.350 de lei pe lună (480 de euro).

Florin Călinescu, candidat la primăria Capitalei

Candidatura lui Florin Călinescu a fost înscrisă la Biroul Electoral Central, în ultima zi când se mai putea, a transmis prim-vicepreședintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare.

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, a scris Soare pe o rețea socială.