Florin Ristei, în „război” cu Antena, după ce a fost scos din grilă și nu a mai primit altă emisiune. „E foarte supărat că…”

Publicat: 04/05/2020 | 23:28

Carismatic și talentat, Florin Ristei s-a remarcat încă de mic în showbizul mioritic, pe când era liderul trupei de copii Amici. De atunci, drumul său în muzică și televiziune a fost unul ascendent și, în urmă cu un an, se afla la apogeul carierei, căci, în sfârșit, primise jobul de prezentator la Antena 1, televiziune pentru care participase, ani și ani, de foarte multe ori, în tot felul de proiecte, dar doar ca invitat. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive, de ultimă oră, legate de cariera în televiziune a artistului.

Florin Ristei a moderat, vreme de aproape doi ani, emisiunea „Prietenii de la 11” împreună cu fosta prezentatoare TV Diana Munteanu, care ar fi fost și ea încântată de acest aranjament, pentru că un serviciu stabil îi era mai mult decât folositor în creșterea copilului, băiețelul din căsătoria cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu. (VEZI ȘI: Mircea Badea, prima reacție după ce Florin Ristei a spus ca s-a uitat la Antena 3 și l-a luat durerea de stomac)

Emisiunea lui Florin Ristei a fost sistată

Emisiunea prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu nu ar fi prins la publicul Antenei

Emisiunea „Prietenii de la 11” ar fi avut ca scop contracararea concurenței, mai precis a emisiunii prezentate de Cove și Adela Popescu, la Pro TV, care se află pe același tronson orar: „Vorbește lumea”. Dar se pare că ceva nu a funcționat cum trebuie în chimia show-ului de la Antena 1, căci, în ciuda eforturilor lui Florin și ale Dianei, de a-și chema de dimineață prietenii și de a face show, „Prietenii de la 11” ar fi avut unele dintre cele mai slabe ratinguri din istoria emisiunilor de dimineață.

Așa se face că într-o zi s-a decis sistarea ei și înlocuirea celor două ore pe care cei doi le aveau la dispoziție cu o continuare a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. (CITEȘTE AICI: Cunoscuta prezentatoare de la Antenă a povestit în instanță cum a fost concediată! Judecătorii au decis că…)

„Nemulțumiri și sechele

„Se pare că mulți ar fi făcut mișto de insuccesul proiectului, atât colegi din Antena 1, cât și de la concurență, de la Pro TV, inclusiv de la «Vorbește lumea». Ristei a cam rămas cu nemulțumiri și sechele de atunci și câteodată mai răbufnește, fie cu prietenii, fie pe rețelele de socializare, despre nedreptatea de a fi judecat ca proiect TV după ratinguri.

El este foarte scârbit și supărat de faptul că, de luni întregi, emisiunea Mirelei Vaida, «Acces Direct», este pe val, show unde unde invitații permanenți sunt cei doi soți celebri: Vulpița și Viorel, pe care el îi consideră doi analfabeți care nu au ce să caute pe sticlă”, a spus, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, o sursă din anturajul artistului.

„Chiar e trist…”

Florin Ristei comentează audiențele obținute de „Acces Direct” cu Vulpița

De altfel, Florin s-ar fi pus rău cu foștii colegi și șefi de la Antena 1 și nu s-a ferit chiar să critice alegerile patronilor, într-un mesaj pe Facebook în care spune, după ce a văzut că emisiunea Mirelei are audiențe foarte mari: „Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar chiar e trist…”

Cu toate acestea, se pare că Florin ar fi încă în „graficul” Antenei 1. Cel puțin, el așa susține într-un alt mesaj pe Facebook.  (VEZI AICI: Un cameraman de la Asia Express a rupt tăcerea. Ce NU se vede la Antena 1)

Florin Ristei spune că încă mai lucrează pentru Antena 1

„Pe Ramona o să o vedeți de acum la «Neatza», pe Diana la «Scena misterelor»… Pe mine mă găsiți la … la Unirii (râde).. Acesta a fost proiectul nostru de care eu sunt foarte mândru, bănuiesc că și colegele mele cred la fel…”, spunea Florin Ristei, în ultima ediție a emisiunii „Prietenii de la 11”, din urmă în februarie 2019.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...