Florin Salam, apariție de senzație la botezul nepotului! Artistul a venit cu decapotabila și a împărțit bani în stânga și-n dreapta

Publicat: 09/03/2019 | 18:24

Betty Salam și Cătălin Vișănescu și-au creștinat băiețelul, iar după ce s-a terminat slujba religioasă și-a făcut apariția și Florin Salam. Artistul a venit cu decapotabila și a aruncat cu bani în stânga și-n dreapta.

Din cauza meseriei, Florin Salam nu a putut fi prezent la slujba de creștinare a micuțului Matthias Ștefan. Însă la final, artistul și-a făcut apariția la biserică, îmbrăcat într-un costum alb și cu o mașină decapotabilă. Fericit din calea-afară, Florin Salam a împărțit bani în stânga și-n dreapta fanilor care se aflau în fața bisericii. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ! CUM S-A ÎMBRĂCAT BETTY SALAM ÎN ZIUA ÎN CARE ÎȘI CREȘTINEAZĂ BĂIEȚELUL)

„Îmi cer mii de scuze că am întârziat! Asta mi-e meseria, fata mea mă înțelege. Îmi doresc să ajungă mai tare ca mine, peste tot. Le doresc cea mai frumoasă fericire și liniște. E viața mea, tot copilul meu este.

Matthias este o schimbare de viață și pentru mine, că de când s-a născut el, mi-am propus să-mi schimb mereu viața. Gândesc și mai frumos de acolo și mai constructiv. Nu par bunic, sunt și tată de copii și puștan și bunic. Aici e startul la nepoți” a povestit Florin Salam.

Se anunță o petrecere pe cinste

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani, iar anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face cununia religioasă. După creștinarea micuțului, toți vor merge la Palatul Știrbey acolo unde vor petrece până în zori. (VEZI ȘI: BETTY SALAM A RĂBUFNIT DUPĂ CE UN TÂNĂR L-A JIGNIT PE SOȚUL EI: ”DECÂT CU BURTA PE AFARĂ…”)

„La botez vor fi prieteni, cunoștințe. Bunicul întotdeauna se implică, mai ales că, atunci când am nevoie de el, este tot timpul în picioare. Nu a fost niciodată problema să îl sun și să nu fie lângă mine. El nu este în țară, are concerte pe afară și îl așteptăm și pe el. Înainte de a mă reapuca de muzică, vreau să fac o mică-mare schimbare. Vreau să cânt doar ce simt eu și ce vor cei de acasă, cei care mă plac și să fiu mult mai organizată. Să dau totul! La botez vreau să mă distrez. Tatăl meu cred că va cânta”a spus în urmă cu ceva timp Betty Stoian într-o emisiune TV.

Citește și...