Primele imagini de la botez! Cum s-a îmbrăcat Betty Salam în ziua în care își creștinează băiețelul

Publicat: 09/03/2019 | 14:35

Astăzi este despre fiul lor: Matthias Ștefan, care a fost botezat în cadrul unei ceremonii religioase emoționante. Totuși, atenția tuturor a fost îndreptată spre Betty Salam, care și-a recăpătat silueta la aproape șapte luni de când a devenit mămică. 

Citește și: Betty și Cătălin Vișănescu, primele declarații din ziua botezului fiului lor

În vârstă de 18 ani, Betty Salam a strălucit în ziua în care și-a creștinat băiețelul. Artista a îmbrăcat un costum alb cu o croială extravagantă la care și-a pus sandale aurii. La o asemenea ținută, machiajul și coafura nu au fost lăsate la voia întâmplării… ea și-a prins părul într-un coc elegant, pe care l-a accesorizat cu o clamă strălucitoare, purtată pe o parte.

Citește și: Betty Salam își creștinează fiul cu manele la Palatul Știrbey + ginerele ”Regelui” și-a comandat costum ca al lui Beckham!

După ce și-a botezat fiul, pe Matthias Ștefan, cântăreața a transmis un mesaj odată cu postarea unui selfie, pe care l-a făcut în mașină împreună cu soțul ei. “Unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra! Astazi l-am crestinat pe Matthias Stefan! Va imbratisam pe toti❤️”, a scris fiica lui Florin Salam pe pagina ei de Instagram.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...