Betty și Cătălin Vișănescu își botează fiul. Ce ținută superbă are fiica lui Florin Salam

Publicat: 09/03/2019 | 13:29

Astăzi, 9 martie 2019, este o zi importantă în familia lui Betty și a lui Cătălin Vișănescu! Tinerii părinți își botează fiul, iar pentru acest eveniment s-au pregătit intens cu mult timp înainte. În centrul atenției nu este doar Matthias Ștefan, ci și cunoscutul cuplu, iar ținuta aleasă de fiica lui Florin Salam este pur și simplu superbă. 

Citește și: Betty Salam își creștinează fiul cu manele la Palatul Știrbey + ginerele ”Regelui” și-a comandat costum ca al lui Beckham!

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu își creștinează astăzi băiețelul. Înainte de a intra în biserica în care a fost oficială ceremonia religioasă cei doi soți au fost extrem de emoționați, iar fiica lui Florin Salam abia a putut rosti câteva cuvinte. În vârstă de 18 ani, artista a îmbrăcat un costum alb cu o croială extravagantă la care și-a pus sandale. De asemenea, machiajul și coafura nu au fost lăsate la voia întâmplării… ea și-a prins părul într-un coc elegant, pe care l-a accesorizat cu o clamă strălucitoare, purtată pe o parte.

Este o tematică foarte interesantă”, a declarat Betty Salam în cadrul unei emisiuni de la Antena Starsatunci când a fost întrebată despre tematica botezului și a localului unde se va desfășura fastuoasa petrecere.

Citește și: Cum l-a surprins Betty Salam pe iubitul ei! S-a lăudat imediat, postând fotografia

Și ginerele lui Florin Salam a fost la înălțime. Cătălin Vișănescu a îmbrăcat un costum elegant, de culoare închisă, accesorizat cu o batistă de culoare galbenă și o cravată în nuanțe de albastru deschis.

“Emoții mari, e prima dată dar suntem organizați, suntem în timp, o să fie bine. Noi ne-am cocupat de restaurant. La restaurant va fi foarte frumos, o să fie foarte elegant. Cel mic e foarte cumințel, plânge doar când îi e foame. De Betty, nu mai am cuvinte”, a spus Cătălin Vișănescu.

Citește și: Betty Salam și fiul ei, surprinși într-o ipostază emoționantă: ”Ce frumos doarme…”

Fericitul eveniment din familia lui Betty Stoian va fi sărbătorit de 250 de invitați. Cântăreața și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pentru prima dată anul trecut.

Citește și...