Florin Salam este urmărit numai de tragedii. Mama artistului are grave probleme de sănătate, iar fratele său se zbate între viață și moarte

Publicat: 11/08/2020 | 08:34
Florin Salam este urmărit numai de tragedii. Mama artistului are grave probleme de sănătate, iar fratele său se zbate între viață și moarte

Florin Salam nu are o viață prea ușoară în prezent. Fratele său, Neluțu Stoian, grav bolnav în spital, iar acest lucru i-a provocat probleme de sănătate și mamei celor doi maneliști.

Lovită de probleme de pe toate părțile, mama Florin Salam are probleme serioase de sănătate, iar familia își face griji ca nu cumva bătrâna să nu sufere vreun infarct sau atac cerebral, iar asta după ce a aflat că fiul ei cel mare se află la Terapie Intensivă la Matei Balș.

Citește și: Florin Salam, distrus de durere la înmormântarea lui Emi Pian: ”Sunt supărat, n-am dormit de câteva zile…” VIDEO

„Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreab pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, au declarat surse apropiate pentru Wowbiz.ro.

Mama lui Florin Salam

Neluțu Stoian a făcut coronavirus

Institutul Matei Balș a transmis că fratele lui Florin Salam se află sub observație, însă este într-o stare gravă, după ce mai multe organe i-au fost afectate de coronavirus.

Nu rata: Interlopii s-au tăiat din nou. Un bărbat din clanul Olteanu l-a înjunghiat pe finul lui Florin Salam

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu.