“Florin Salam, găsit mort în camera de hotel”. Fanii manelistului, șocați de știrea falsă care a făcut vâlvă pe rețelele de socializare

Publicat: 08/12/2018 | 12:23

După bătaia încasată la o nuntă în Italia, fanii lui Florin Salam au fost în stare de șoc. Și asta din cauza unei vești îngrozitoare despre îndrăgitul artist care circula pe Internet.

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam a fost chemat în Italia pentru a cânta la un botez. Acolo însă a încasat o bătaie soră cu moartea și apoi a fost răpit. Imediat după incident, Internetul a fost împânzit de o știre conform căreia artistul ar fi fost găsit mort în camera de hotel. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, SHOW DE ZILE MARI LA UN BOTEZ DIN CAPITALĂ! INVITAŢII NU S-AU UITAT LA BANI)

„Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi!

Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat! Atunci, s-au liniştit toţi. Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a spus un român stabilit în Italia de mai bine de 15 ani, conform evz.ro. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Florin Salam, răpit după bătaia încasată

Clipe de coșmar pentru Florin Salam la un botez unde a fost chemat pentru a întreține atmosfera. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Preț de câteva zeci de minute, bărbatul s-a distrat minute bune pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație.

Lower Stan a dat, la un moment dat, o dedicație. Iar Florin Salam a avut proasta inspirație să rostească încă un nume, al unei persoane rivale cu interlopul. A fost momentul în care Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului. Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM S-A BOTEZAT ÎN IORDAN!)

Lower Stan a fost calmat cu greu să nu-l snopească în bătaie pe Florin Salam. Lucrurile nu s-a încheiat, însă, aici. După ce s-a ridicat de la pământ, “Regele manelelor” a fost înconjurat de mai mulți apropiați de-ai agresorului și scos din sala din Milano unde avea loc botezul. A fost băgat într-o mașină și nimeni n-a știut nimic de artist preț de câteva ore bune. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...