Florin Salam, operat de urgență?! Medicii i-au dat un ultimatum, iar el a luat o decizie importantă

Publicat: 12/09/2019 | 10:01

În urma celor mai recente rezultate aflate după ce și-a făcut analizele medicale, specialiștii i-au recomandat lui Florin Salam să fie operat de urgență. Mai mult, doctorii i-au dat un ultimatum, iar el a luat o decizie importantă. Roxana Dobre este cea care a făcut indirect anunțul despre această schimbare din familia lor. Celebrul manelist și partenera lui de viață au trei copii împreună: Jacqueline Maria, Rania, Simon Ştefan. Din căsătoria cu Fănica, artistul are alți doi copii: Betty și Danny.

Citește și: Florin Salam și Loredana Chivu scandal într-un club de fițe. De la ce a pornit totul

Florin Salam, operat de urgență?! Medicii i-au dat un ultimatum

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam a fost programat pentru o operație urgentă, au dezvăluit unele surse din anturajul cântărețului. Informația îi îngrijorează pe prietenii lui, dar și pe fani, iar aceasta vine la nicio lună de când el a fost internat în secret la o clinică din Viena. Pe mâinile medicilor din capitala Austriei se va lăsa manelistul, care ar suferi de o afecțiune care s-a agravat în ultima perioadă, pe fondul oboselii și a unui stil de viață dezorganizat, au mai spus aceleași surse, relatează wowbiz.ro. Intervenția chirurgicală ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni.

Specialiștii l-au avertizat de multă vreme pe Florin Salam că nu mai poate continua cu un stil de viață atât de dezorganizat, dar el nu a ținut cont de  sfaturile acestora și a continuat să onoreze chiar și câte 2-3 evenimente pe seară. Vă reamintim că manelistul s-a întors în București de la Viena ca să participe la petrecerea organizată în cinstea celei mai mari fetițe pe care o are cu Roxana Dobre. Jacqueline Maria a împlinit patru anișori pe 3 septembrie.

Citește și: Ce s-a ales de mormântul Fănicăi,fosta soție a lui Florin Salam, la 10 ani de la moartea ei

În urmă cu câteva ore, partenera de viață a manelistului și-a anunțat pe Facebook prietenii și fanii că se află în Statele Unite ale Americii. De altfel, aceasta este o destinație în care Roxana Dobre și Florin Salam s-au refugiat de mai multe ori de-a lungul timpului. Și, o vacanță înainte de o operație delicată nu a făcut rău nimănui… dimpotrivă! Oficial, cântărețul a declarat că se află în pauză vocală.

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 5 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie 2018.

Citește și: Florin Salam s-a botezat în Iordan!

Manelistul mai are doi moștenitori din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty (n.: 28 august 2018). Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.

Fata cea mare a lui Florin Salam este cântăreață și s-a căsătorit anul acesta cu alesul inimii sale. Ceremonia civilă a lui Betty și a lui Cătălin Vișănescu a avut loc pe 22 iunie. Ei au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan.

Citește și...