Florin Salam, prima declarație despre nepotul Matthias, care a venit pe lume chiar de ziua lui

Publicat: 07/10/2018 | 13:42

La aproape o săptămână de când a devenit bunic pentru prima dată, Florin Salam a vorbit despre nepoțelul său, Matthias Ștefan. Vă reamintim că în ziua în care fiica lui, Betty, a născut, celebrul manelist se afla în Israel împreună cu Roxana Dobre, fiicele pe care bruneta i le-a dăruit și câțiva prieteni.

Citește și: Betty Salam respectă tradițiile care au legătură cu fiul ei! Când va avea loc botezul lui Matthias

Florin Salam, prima declarație despre nepotul Matthias, care a venit pe lume chiar de ziua lui

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam a repostat o poză pe care fata lui cea mare a făcut-o publică recent. Imaginea în care frumoasa artistă își ține în brațe fiul a fost însoțită de o mărturisire emoționantă din partea manelistului: “Fata mea și nepotul meu, mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat o familie fericită și frumoasă! @betty.stoian”.

Citește și: Motivul pentru care Betty Stoian nu arată chipul bebelușului nou-născut: ”Copiii care nu sunt…”

În urmă cu câteva ore, Florin Salam a lansat un anunț pe pagina lui de Instagram, unde și-a rugat fanii să dea report la un cont fals, care are numele lui.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.