Fosta amantă atentează la Florin Salam! Ce imagini a ”scăpat” pe conturile de Insta și Fb…

Publicat: 13/06/2018 | 23:26

Fosta iubită a lui Florin Salam „atentează” la artist! Se pare că Mariana nu l-a dat deloc uitării pe celebrul manelist, iar dovezile constau în ultimele imagini postate chiar de brunetă, pe rețelele de socializare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie întreaga telenovelă dintre Mariana și Florin Salam. (Console si accesorii gaming)

Amintirile se pare că o chinuiesc pe Mariana. Nu de alta, dar bruneta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de nimeni altul decât… Florin Salam! Chiar dacă, la vremea când a fost făcută poza, purta verighetă, Marianei nu i-ar fi păsat decât ca „focul” dintre ea și cântăreț să reziste peste ani și ani. (Promotiile zilei la monitoare)

Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din ”târg”, iar Mariana a rămas doar cu câteva amintiri prețioase pentru inima ei rănită. (CITEȘTE AICI: FLORIN SALAM I-A FURAT FEMEIA UNUI OM INSURAT SI SI-A FACUT-O AMANTA!)

Mariana, alături de Florin Salam

Mariana, consolată de prietene

În momentul în care Mariana a publicat fotografia, una dintre amicele ei a compătimit-o pe brunetă pentru că nu lucrurile nu au ieșit cum și-a dorit ea. Mariana însă ”a dat vina” pe divinitate! (VEZI ȘI: FLORIN SALAM FACE NUNTĂ LA DUBLU!)

”Te pup iubita ! Așa a vrut Dumnezeu! Eu nu regret nimic… v-am cunoscut, am o mulțime de amintiri frumoase cu voi toți. Vă port în suflet!”, i-a răspuns Mariana prietenei sale.

Povestea dintre Florin și Mariana a început în 2012

Conform unor surse din anturajul celor doi, povestea lor de dragoste a început în vara anului 2012, la nunta lui Viorel și a Ralucăi, un cuplu cu dare de mână din Corabia, acolo unde Salam a fost invitat să cânte. Nașii cuplului au fost Mariana și Alex (poreclit Belgianu’).  A fost lume multă la petrecere, băutură și mâncăruri alese.

Ce să mai! O nuntă de vis la restaurantul nașului Belgianu’, din localitate. Însă cu cât ritmurile lăutărești răsunau în difuzoare, ochii lui Florin Salam se aprindeau și mai tare privind spre Mariana, o femeie frumoasă, dar… măritată. Fără să observe nimic, Belgianu’ nu contenea cu dedicațiile, aruncând cu bani grămadă în manelist, dar Florin știa una și bună: Mariana!, au mai relatat sursele citate.  (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM I-A PUS ”GARDĂ DE CORP” SOȚIEI… AVEM IMAGINILE-DOVADĂ!)

Florin Salam a furat-o pe Mariana

Pasiunea pentru focoasa brunetă a fost atât de mare încât Salam nu s-ar fi putut abține și ar fi dansat cu aceasta chiar sub ochii soțului, care nu bănuia absolut nimic pe atunci. Petrecerea a continuat, iar în zori, atunci când petrecăreții au început să se retragă spre case, Florin Salam a furat-o, pur și simplu, pe Mariana, jurând că o va face femeia lui, au mai spus sursele noastre.

Gestul făcut de Florin Salam l-ar fi făcut pe Belgianu’ să părăsească țara împreună cu copilul și să o dea uitării pe cea care i-a fost soție. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM ÎNCEARCĂ SĂ ÎȘI RECUPEREZE BANII CONFISCAȚI ÎN SUA! A DESCHIS PROCES PENTRU 100.000 DE DOLARI)

Mariana era extrem de apropiată de mama și copiii lui Florin Salam, însă povestea de dragoste dintre ea și artist nu a avut un final așa cum și-ar fi dorit bruneta. Iar acum… amintirile se pare că nu-i dau pace Marianei și ”atentează” la celebrul cântăreț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...