Florin Salam i-a pus ”gardă de corp” soției… Avem imaginile-dovadă!

Publicat: 12/03/2018 | 23:27

Roxana Dobre și Florin Salam au reușit să treacă peste problemele pe care le-au avut în ultima vreme, iar acum formează din nou o familie fericită, după cum susțin chiar ei. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe iubita manelistului, în parc, alături de cele două fetițe, câteva prietene, dar și de… “garda de corp“, sora lui Florin Salam. (VEZI AICI: Cum o răsfaţă Florin Salam pe Roxana Dobre de Valentine’s Day! )

Dacă artistul nu a putut să vină și el la plimbare, a decis să o trimită măcar pe sora lui, Ana Stoian, să fie aproape și să o ajute pe iubita lui, cu fetițele. Alături și de câteva prietene, bruneta s-a bucurat de vremea frumoasă de afară, s-a plimbat și s-a dat în leagăne cu Jacqueline Maria și Rania. Roxana este foarte grijulie cu fetițele: după ceva timp petrecut în parc, cum vremea s-a mai răcit, a mers repede la mașină să ia o vestuță pentru cea mică.

Este însărcinată pentru a treia oară

Florin Salam are un motiv uriaş de bucurie, înainte de a susţine primul spectacol de revenire în faţa fanilor. Roxana i-a spus ce sex are bebeluşul pe care îl poartă în pântece. În curând, artistul va deveni tătic pentru a cincea oară. Deocamdată are trei fete şi un băiat: pe Jacqueline Maria şi Rania din relaţia cu Roxana Dobre, pe Danny şi Betty din mariajul cu Fănica.

Un apropiat al manelistului a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că Roxana Dobre a aflat, la cel mai recent control, că va avea un băiat. (NU RATA, AICI: Cum a reacţionat Florin Salam după ce i-a spus iubita lui ce va avea)

Scandal în lumea mondenă

La sfârșitul anului trecut, izbucnea un mega-scandal în lumea mondenă, care anunța sfârșitul relației dintre Florin Salam și Roxana Dobre. S-a spus că bruneta plecase de acasă, împreună cu cele două fetițe, lucru pe care ulterior l-a confirmat și ea.

„În noaptea respectivă, soţul meu a venit foarte revoltat că nu ştiu ce aş fi spus eu unuia dintre membrii familiei. Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic şi i-am spus că cum poate să spună aşa ceva. El a spus că nu i se pare normal. Şi eu am zis apoi că îmi iau copiii şi plec, eram foarte nervoasă. 

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălţat în casă şi eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos şi să se descalţe. Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. «Femeie, eşti nebună, cum să pleci?», mi-a spus soţul meu”, a povestit Roxana Dobre.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. (CITEȘTE ȘI: ÎMPĂCARE CU SCÂNTEI ÎNTRE FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...