Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-a transformat radical după divorț!

Autor: I.D.
Publicat: 07/12/2019 | 22:35

La nici două luni de la divorțul care a luat prin surprindere showbiz-ul, amănunte incredibile au ieșit la iveală. Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-a schimbar radical. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI MIHAI MITOȘERU A FOST DATĂ ÎN JUDECATĂ! MIZA: 50.000 €)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte uluitoare legate de surprinzătorul divorț care a șocat showbiz-ul românesc. După o relație de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi și-au spus definitiv ”Adio”, în urmă cu nici două luni. (NU RATA: LA NICIO LUNĂ DE LA DIVORȚ, MIHAI MITOȘERU TESTEAZĂ ”TERENUL” LA CASNICA DE LA MASTERCHEF!)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, Noemi nu și-a refuct viața sentimentală. Și mai multe zvonuri din lumea bună susțin că sexoasa blondină s-ar fi refugiat în muncă . De ceva vreme, spun gurile rele, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-ar dedica în totalitate job-ului. Din câte se pare, divorțul de celebrul prezentator Kanal D ar fi afectat-o destul de tare, iar acum sexoasa blondină încercă să ăși revină după perioada dificilă. (VEZI ȘI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII €)

Noemi Mitoșeru, schimbare radicală

“Nu mai pot să fac pe prostul”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! ?,  a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie, pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...