Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru a fost dată în judecată! Miza: 50.000 €

Autor: I.D.
Publicat: 20/11/2019 | 23:17

Problemele par să se țină lanț pentru fosta soție a lui Mihai Mitoșeru. La scurt timp după ce a divorțat la notar, Noemi a fost dată în judecată. Miza procesului: aproximativ 50.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL USR DAN BARNA A PETRECUT PE CODUL VECHI, LA NOSTALGIA, PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

După ce a divorțat de vedeta Kanal D, ghinioanele par că se țin scai de Noemi. Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru a fost chemată în judecată de Tarom, compania la care tânăra lucrează ca stewardesă. (NU RATA: ”PRINȚESA MANELELOR” A DANSAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN BOA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de acțiunea din instanță în care este implicată fosta soție a lui Mihai Mitoșeru și care are ca miză o sumă frumoasă, aproximativ 50.000 de euro.

Istoria procesului

Totul a început în luna mai a acestui an, atunci când judecătorii de la Tribunalul Ilfov i-au dat câștig de cauză tatălui tinerei, care a fost angajat la Tarom S.A și care a decedat în luna august a anului 2017. Mai exact, instanța de judecată a decis ca Tarom să-i acorde fostului socru al lui Mihai Mitoșeru mai multe sporuri salariale.

”Obligă pârâta să acorde reclamantului Dragomir Constantin Ion (prin moștenitor Mitoseru Noemi) sporul pentru munca prestată în zilele de sărbătoare legală, în procent de 100% din salariul de bază lunar corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru și sporul de 200% la salariul de bază lunar pentru muncă prestată în zilele de sâmbătă și duminică, pentru perioada 01.01.2016 -24.08.2017, sume actualizate cu indicele de inflație și dobândă legală până la data plății efective”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Ilfov.

Noemi Mitoșeru, război în instanță pentru 50.000 de euro

Noemi a cerut executarea silită

Din câte se pare, Noemi pare să fie extrem de hotărâtă să intre în posesia drepturilor ce i se cuveneau tatălui ei. Și, în consecință, fosta soție a celebrului prezentator TV a cerut în instanță încuviințarea executării silite a companiei Tarom. (VEZI ȘI: Noemi, dezvăluire emoţionantă: Ce surpriză i-a făcut Mihai Mitoşeru la aniversarea a nouă ani de relaţie)

De curând, judecătorii i-ar fi dat câștig de cauză fostei partenere de viață a lui Mihai Mitoșeru și au admis, în primă instanță, cererea de încunviințare a executării silite.

”Admite cererea de încuviințare a executării silite. Încuviințează executarea silită în toate formele de executare prevăzute de lege a titlului executoriu constând în sentință civilă nr. 1379 din data de 09.05.2019 pronunțată de Tribunalul Ilfov în dosarul nr. 2142/93/2016., precum și pentru recuperarea cheltuielilor de executare. Autorizează creditoarea să procedeze la executarea silită a debitorului COMPANIA NAȚIONALĂ DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM S.A. pentru obligațiile rezultate din titlul executoriu pe întreg teritoriul țării”, se arată în decizia judecătorilor.

Tarom a contestat decizia instanței

Cum această decizie nu a fost pe placul celor de la Tarom, compania la care lucrează Noemi a contestat în instanță executarea silită. Procesul urmează să se judece la Tribunalul Buftea, în următoarea perioadă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în această speță. (NU RATA: SOȚUL NEAGĂ SARCINA, DAR… FIICA LUI GIGI BECALI A TRECUT LA ȚINUTE LARGI CARE ÎI MASCHEAZĂ BURTICA!)

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, în proces cu Tarom pentru o sumă fabuloasă

“Nu mai pot să fac pe prostul (…) Şi-a pus silicoane și…”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔,  a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie, pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...