Se opune demolării stadionului Dinamo: „Este o emblemă a orașului. Sunt legat sufletește de această arenă”
Altceva cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » Fosta șefă de campanie a Vioricăi Dăncilă și-a scos soțul la “Împinge tava”

Fosta șefă de campanie a Vioricăi Dăncilă și-a scos soțul la “Împinge tava”

De: I.D. 03/02/2020 | 23:20

Lia Olguța Vasilescu rămâne, indiscutabil, o prezență unică în politica românească. Stilul său inconfundabil a recomandat-o, de altfel, pentru ”atacuri la baionetă” din care, nu de puține ori, a ieșit învingătoare. Înainte de a deveni om politic, Lia Olguța Vasilescu a lucrat în presă, ca redactor la „Cuvântul Libertății”, iar după numai un an a ocupat funcția de șef al secției de investigații. În anul 1999 a devenit chiar redactorul-șef al publicației respective, dar a renunțat la meseria de jurnalist în 2000, atunci când a devenit parlamentar. La aproape un an de când s-au luat cu acte, îi descoperim pe Lia Olguța Vasilescu și pe soțul ei, Claudiu Manda – la ”Împinge tava”. Imaginile care dovedesc încă o dată că Olguța nu preferă neapărat localurile cu ștaif au sosit pe celebra adresă [email protected]. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU LIA OLGUȚA VASILESCU MIREASĂ)

Normalitatea pare o noțiune abstractă pentru foarte mulți dintre oamenii politici ai României. E drept că există și destule cazuri care infirmă ipoteza, iar Lia Olguța Vasilescu și soțul ei o dovedesc cu prisosință. (CITEȘTE AICI: SENATORUL LIA OLGUŢA VASILESCU, PREZENTĂ LA PRIMA ZI DIN NOUL AN ŞCOLAR AL FIULUI, ALĂTURI DE PROAPĂTUL SOŢ)

Au evitat localurile ”de fițe” și au mâncat la ”Împinge tava”

La o primă vedere, fiind asimilată spectrului politic și, în consecință, plătind – la rândul ei – toate ”păcatele” pentru meseria pe care o practică, Lia Olguța Vasilescu s-ar fi integrat de minune într-un local ”fițos”, acolo unde prețurile sunt pe măsură, iar delicatesele nu lipsesc. Și, bineînțeles, același lucru s-ar putea spune și despre soțul său, Claudiu Manda. Dar iată că cei doi au fost surprinși, recent, la ”Împinge tava”, și nu în vreun local de lux.  (NU RATA: PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA OLGUȚEI VASILESCU)

Lia Oluța Vasilescu și Claudiu Manda, la ”Împinge tava”

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au simțit în largul lor în astfel de condiții… culinare, alături de oameni pentru care ideea de local ”de fițe” este, poate, de neatins. Fosta șefă de campanie a Vioricăi Dăncilă și soțul ei au comandat mâncarea dorită și două sticle cu apă plată, iar apoi și-au savurat în liniște masa. În niciun moment nu au dat senzația că sunt ”din alt film”, cum se spune, așa că toți cei prezenți au putut observa doar o familie care a simțit nevoia să mănânce. (CITEȘTE ȘI: OLGUȚA VASILESCU: CHELTUIELILE PENTRU SISTEMUL DE PENSII VO FI LA ANUL DE 8% DIN PIB. MEDIA UE E 13%)

Într-o societate adesea caracterizată prin anomalii și… aroganțe cotidiene, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au integrat, de minune, printre oamenii ”de pe stradă”. Sunt zâmbitori și se simt bine împreună, iar faptul că s-au cununat civil chiar de Dragobete – anul trecut –  transmite mult mai mult decât s-ar putea deduce la o analiză superficială. Chiar dacă fiecare a mai fost căsătorit, întâlnirea care le-a alăturat drumurile poate fi considerată rezultatul unui destin… darnic.

Lia Olguța Vasilescu și soțul ei au luat masa la mall

A intrat în politică în 1991

Lia Olguța Vasilescu a intrat în politică în 1991, înscriindu-se în partidul condus de Corneliu Vadim Tudor, România Mare. În 2000, a candidat pe listele respectivului partid pentru un loc de deputat, fiind – până în 2004 – și purtător de cuvânt al Partidului România Mare. La finalul anului 2007, Lia Olguța Vasilescu a părăsit PRM, înscriindu-se în Partidul Social Democrat, iar între 2008 și 2012 a fost senator.

În luna iunie a anului 2012, Lia Olguța Vasilescu a demisionat din Parlament după ce a devenit primar al Craiovei. A fost, ulterior, ministru în mai multe guverne, iar activitatea politică pe care a desfășurat-o a dus, în unele momente, la ”clinciuri” publice în care a fost angrenat și președintele Klaus Iohannis, unele dintre ”reprize” fiind savurate de opinia publică. (VEZI ȘI: ȘEFA DE CAMPANIE A VIORICĂI DĂNCILĂ A FĂCUT BAIE DE MULȚIME ÎN MALL ÎNAINTEA TURULUI 2!)

Lia Olguța Vasilescu, pe vremea când era primarul Craiovei

Nuntă cu 500 de invitați, ”dar” pe măsură

La o lună după ce avusese loc cununia civilă, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta au apărut în fața a peste 500 de invitați și în postura de miri. Fericitul eveniment a avut loc la Ișalnița, la 10 kilometri de Craiova. Bineînțeles că nu numai petrecerea a fost în atenția tuturor – curioșii încercând să vadă, prin intermediul fotografiilor, cum a fost îmbrăcată mireasa și ce înseamnă o petrecere de nuntă la un asemenea nivel -, ci și ”darul” primit de ”însurăței” pentru a pune o ”cărămidă” la temelia viitorului comun.

Conform declarațiilor de avere, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta ar fi primit la nuntă  246.400 de euro, 334.000 lei şi 5.200 de dolari, ceea ce reprezintă un total de aproximativ 320.000 de euro. Atât Lia Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriți. Fostul ministrul al Muncii a divorţat de Ovidiu Wlassopol, iar Claudiu Manda a divorţat de Adina Turcu. De asemenea, fiecare are câte un băiat din prima căsătorie.

La începutul lunii februarie a anului trecut, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta au devenit proprietarii unei bijuterii arhitectonice, o casă boierească plasată chiar în centrul Craiovei. Au achitat suma de suma de 230.000 de euro, mare parte din bani fiind împrumutați. (NU RATA: LIA OLGUȚA VASILESCU ȘI CLAUDIU MANDA SE CĂSĂTORESC DE DRAGOBETE. UNDE ARE LOC FERICITUL EVENIMENT)

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Lia Olguța Vasilescu, îmbrățișându-l pe Claudiu Manda

Lia Olguța Vasilescu nu a preluat numele de familie al soțului ei, Claudiu Manda

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit în fața primarului Craiovei, Mihail Genoiu, iar fericita mireasă a ținut să precizeze precizat că nu își va schimba numele de familie după căsătorie. “Tata și-a dorit băiat și i-am promis că nu îmi schimb numele”, a dezvăluit fostul ministru al Muncii.

“Le mulțumim tuturor celor care au transmis mesaje de felicitări. Este un eveniment privat, ne dorim să rămână așa. Am ales special ziua dragostei românești. O să petrecem cu un grup de prieteni apropiați”, a spus și Claudiu Manda, după căsătoria civilă. (CITEȘTE ȘI: DAR DE NUNTĂ URIAȘ PRIMIT DE LIA OLGUŢA VASILESCU ȘI CLAUDIU MANDA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cea mai frumoasă actriță, propunere incendiară pentru fotbalist! Se pozează mai mult dezbrăcată
FOTO. Cea mai frumoasă actriță, propunere incendiară pentru fotbalist! Se pozează mai mult dezbrăcată
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
POZE SPION cu noua DACIA DUSTER. Când va fi lansată pe piață?
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Accident feroviar în Prahova.Tren cu 50 de pasageri implicat
Accident feroviar în Prahova.Tren cu 50 de pasageri implicat
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Mărturisirea făcută de o copilă lui Sorin Bontea: „Cere-i pensie alimentară”
Mărturisirea făcută de o copilă lui Sorin Bontea: „Cere-i pensie alimentară”
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic teribil pus de medici: "Excesele se plătesc!"
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic teribil pus...
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”
Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar...
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Putin e livid: ARMA de care se tem rușii în Ucraina devine și mai letală
Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?
Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?
TRUMP A CEDAT. Va apărea în instanţă, la New York City
TRUMP A CEDAT. Va apărea în instanţă, la New York City
Se dau PESTE 4000 DE LEI pe lună de persoană! Anunţ oficial chiar acum. Ce români pot primi banii
Se dau PESTE 4000 DE LEI pe lună de persoană! Anunţ oficial chiar acum. Ce...
Tragedia uitată a unui mare club de fotbal. Nimeni nu s-a mai întors viu, acasă, după un meci banal
Tragedia uitată a unui mare club de fotbal. Nimeni nu s-a mai întors viu, acasă,...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Anunțul ireal lipit de administratorul unui bloc din Cluj: 'Curățenia e obligatorie. Pentru neparticipare, se…'
Anunțul ireal lipit de administratorul unui bloc din Cluj: 'Curățenia e obligatorie. Pentru neparticipare, se…'
Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație
Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
De necrezut câți lei costă o porție de ficăței de pui, în CANTINA Universității „Dunărea de Jos” din Galați. O supă e doar 3.64 ron!
De necrezut câți lei costă o porție de ficăței de pui, în CANTINA Universității „Dunărea...
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni