Fosta soție a fotbalistului s-a cuplat cu un controversat concurent de la ”Puterea dragostei”

Autor: C. C.
Publicat: 27/01/2020 | 23:06

Unul dintre cele mai renumite fotomodele de la noi din țară s-a combinat cu un controversat concurent de la ”Puterea Dragostei”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ ȘI-A PUS AFACEREA LA ”ADĂPOST” ÎN EVENTUALITATEA UNUI DIVORȚ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de ”noua achiziție” pe care a făcut-o fotomodelul Andreea Bododel, fosta soție a lui Tibi Bălan. (NU RATA: FISCUL L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE UNUL DINTRE CEL MAI CUNOSCUȚI OAMENI DE TELEVIZIUNE)

Din câte se pare, sexoasa brunetă a ”divorțat” de antrenorul de fitness al vedetelor, Robert Cercel, tânărul cu care se cuplase în primăvara anului trecut, și a găsit liniștea în brațele unuia dintre cei mai controversați concurenți de la ”Puterea Dragostei”.

„Nu se feresc de nimeni”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fosta soție a lui Tibi Bălan trăiește, de puțin timp, o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin None, unul dintre concurenții care nu ar fi vrut să se cupleze cu nicio fată în show-ul matrimonial. (VEZI ȘI: PRINȚUL PAUL A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! N-A MAI AVUT BANI NICI SĂ…)

”A «rupt-o» cu Robert și s-a cuplat cu Mădălin de la «Puterea Dragostei». Se afișează împreună prin diferite locații din Constanța. Tot litoralul știe de relația lor. Nu se feresc de nimeni, sunt extrem de asumați în public, doar pe rețelele de socializare nu au postat nimic legat de relația lor”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul brunetei.

Andreea Bododel și Mădălin None de la ”Puterea Dragostei”, cel mai nou cuplu din showbiz

None de la ”Puterea Dragostei”, samsar de mașini!

După ce a intrat în competiția matrimonială de la Kanal D, None a mărturisit că a încercat mai multe meserii, că a adus maşini din afară şi le-a vândut şi că a ales să-şi deschidă inclusiv o firmă, dar că afacerea este pusă pe pauză.

Am diplomă de crescător de animale. Am vrut să-mi fac o fermă. Voiam să iau fonduri europene, însă aveam nevoie de nişte bani de pornire şi nu am avut. Mi-am făcut diplomă de antrenor fitness”, mărturisea Mădălin None.

Cei din casă nu au ştiut ce meserie are, cu adevărat, None de la „Puterea dragostei”. În 2008, el a absolvit un liceu din Cernavodă cu specializarea „tehnician operator tehnică de calcul”, obţinând, la examernul de Bacalaureat, 10 la „limba engleză”, 7.05 la “limba română” şi 7.05 la “matematică”. Cu toate acestea, el nu a activat până acum în domeniul IT. (NU RATA: SENATORUL ”FACEBOOK” RUPE TĂCEREA! ÎȘI DEMOLEAZĂ FOSTA AMANTĂ)

Andreea Bododel a divorțat de Tibi Bălan, în 2015

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fotbalistul Tibi Bălan. În 12 decembrie 2012 a născut un băiat, dar, la scurt timp după ce a devenit mamă, relaţia cu soţul ei a început să scârţâie, iar la începutul anului 2015 au decis să divorţeze. Aceasta a mai fost cuplată şi cu Liviu Vârciu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...