Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, îngenuncheată de suferință! Gestul admirabil pe care îl face zilnic pentru regretatul artist

Publicat: 07/11/2019 | 12:18

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu este îngenuncheată de suferință la aproape o săptămână de la înmormântarea regretatului cântăreț. În timpul unor declarații făcute de curând, vedeta a dezvăluit un gest admirabil pe care îl face zilnic pentru unul dintre artiștii din generația de aur a muzicii din România.

Citește și: Ce se întâmplă cu văduva lui Mihai Constantinescu după înmormântare! Din păcate, e adevărat

Gestul admirabil pe care Mihaela Constantinescu îl face zilnic pentru regretatul artist

Mihaela Constantinescu a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar și a spus cât de greu suportă perioada aceasta cumplită din viața ei. a un moment dat, fosta soție a lui Mihai Constantinescu a mărturisit că se roagă zilnic pentru sufletul regretatului artist. Ea a subliniat că se va ocupa împreună cu Simona Secrier de toate tradițiile necesare pentru pomenirea marelui cântăreț.

“Este o perioadă sfâșietoare pentru că zilele de după sunt cele mai cumplite. Nu pot să conștientizez (…). Este foarte greu, nu pot să dorm noaptea. Mă rog pentru că eu cred foarte bine în Dumnezeu, știu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor într-o altă lume”, a declarat Mihaela Constantinescu în cadrul emisiunii “Antena Stars”.

Cunoscuta vedetă a mai dezvăluit că se gândește cu groază la ziua în care Mihai Constantinescu își serba numele, respectiv de Sfinții Mihail și Gabriil, spunând în cadrul interviului telefonic: “Nu cred că vreodată voi mai putea să sărbătoresc cu toată inima această zi sfântă”.

Citește și: După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit: “A plecat dintre noi”

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii şi a intrat în moarte cerebrală. Considerat una dintre vocile “galeriei de aur“ a muzicii uşoare româneşti, artistul s-a stins din viaţă pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București. Decesul artistului a fost declarat în jurul orei 19:00, în urma unui stop cardio-respirator, al treilea suferit în decursul celor aproape şase luni de când era internat la Terapie Intensivă.

Citește și...