Ce se întâmplă cu văduva lui Mihai Constantinescu după înmormântare! Din păcate, e adevărat

Publicat: 06/11/2019 | 08:29

S-a scurs mai bine de o săptămână de când Mihai Constantinescu a murit… însă, timpul este mult prea scurt pentru rănile adânci din sufletul soției sale, Simona Secrier. Cu ultimele puteri, partenera de viață a artistului a făcut o scurtă declarație de presă după înmormântarea acestuia. Regretatul cântăreț a fost condus pe ultimul drum joi, 31 octombrie, iar de atunci, văduva lui a luat o decizie alarmantă. Mulți dintre apropiații Simonei Secrier sunt îngrijorați pentru ea.

Citește și: Nimeni nu se aştepta la asta. Ce avere avea Mihai Constantinescu: o pisică și un…

Ce se întâmplă cu văduva lui Mihai Constantinescu după înmormântare

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au trăit o poveste de iubire cum rar întâlnești pe Pământ… Artista l-a adorat pe soțul său, s-a rugat și a sperat până în ultima clipă că acesta se va însănătoși, însă, destinul a avut alte planuri cu ei. După înmormântare, văduva cântărețului a hotărât să se închidă în casă și să găsească o soluție de a-și vindeca rănile provocate de dispariția sufletului ei pereche.

Citește și: Imagini în premieră absolută de la nunta secretă dintre Simona și Mihai Constantinescu

Un apropiat de-al Simonei Constantinescu a mărturisit că aceasta plânge încontinuu și unii dintre cunoscuți se tem ca ea să nu intre într-o depresie severă. Mai mult decât atât, a povestit sursa citată, vedeta răsfoiește fără încetare albumele lor de fotografii, zâmbește atunci când vede anumite poze, se uită la filmările mai vechi ale lui Mihai Constantinescu, iar în garsonieră răsună melodiile acestuia.

“Nu își revine, stă și plânge fără încetare. Are noroc că este vizitată, zi de zi cred, de nașa ei și a lui Mihai Constantinescu, ea o mai consolează, încearcă să îi ridice moralul. Are grijă să o oblige să mănânce, trebuie convinsă pentru fiecare înghițitură. L-a iubit atât de mult încât în ultimele luni, cât a fost în comă și avea momente în care își revenea, se agăța de orice speranță, nici nu îndrăznera să se gândească la deznodământul acela”, a dezvăluit un apropiat de-al văduvei lui Mihai Constantinescu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Mirabela Dauer, mărturisiri șocante la 5 zile de la moartea lui Mihai Constantinescu: ”A murit cu zile. A fost o eroare, noi știm unde”

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii şi a intrat în moarte cerebrală. Considerat una dintre vocile “galeriei de aur“ a muzicii uşoare româneşti, artistul s-a stins din viaţă pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București. Decesul artistului a fost declarat în jurul orei 19:00, în urma unui stop cardio-respirator, al treilea suferit în decursul celor aproape şase luni de când era internat la Terapie Intensivă.

Citește și...