Imagini în premieră absolută de la nunta secretă dintre Simona și Mihai Constantinescu

Autor: I.D.
Publicat: 03/11/2019 | 23:51
Moartea lui Mihai Constantinescu a îndoliat o țară întreagă. A fost unul dintre cei mai iubiți artiști și și-a trăit viața discret și modest. La fel de discret, Mihai Constantinescu a ajuns și în fața ofițerului Stării Civile cu ultima lui soție, Simona. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a prezentat, în premieră absolută, imagini de la nunta celor doi.
Mihai și Simona Constantinescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Fără ca boala să dea semne că vrea să pună stăpânire pe viața artistului, cei doi miri au radiat de fericire în fața ofițerului Stării Civile. A fost un eveniment discret, la care au fost invitați doar câțiva apropiați. Nași le-au fost prietenii de suflet: Marilena Adam și soțul ei. Nașa de cununie i-a fost alături Simonei în toată această perioadă grea. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA MIHAI CONSTANTINESCU ÎN SICRIU ŞI DE CE FAMILIA A DECIS SĂ-I PUNĂ CAPACUL)
Pentru evenimentul important din viața lor, Simona a optat pentru o rochie roșie ca focul, o bluză în aceeași nuanță și pantofi negri. În mână, soția artistului ținea un buchet de trandafiri roșii. Mihai Constantinescu s-a îmbrăcat într-un costum negru, elegant, cu cămașă albă și cravată.
Momentul în care Mihai și Simona Constantinescu s-au căsătorit

Fosta soție și văduva s-au susținut reciproc

În cursul zilei de joi, România și-a luat adio de la Mihai Constantinescu. Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment. (VEZI ȘI: AVEM IMAGINILE PE CARE NU LE-A DIFUZAT NICIO TELEVIZIUNE! CE NU S-A VĂZUT LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.

Văduva a fost la un pas de leșin

Era normal ca legătura strânsă dintre ele să continue și în ziua înhumării lui Mihai Constantinescu. La un moment dat, Simona Secrier a acuzat o stare de rău și a fost la un pas să leșine. Alături i-a fost Mihaela Constantinescu, care a avut grijă de ea și i-a redat puterile. Atât fosta soție, cât și văduva regretatului artist au fost profund marcate de momentele sfâșietoare ale despărțirii.

De organizare s-a ocupat, din fericire, Marilena Adam, nașa lui Mihai Constantinescu. A fost cea care a discutat cu preoții, cu persoanele prezente, a fost implicată din toate punctele de vedere. A fost, practic, un sprijin extrem de valoros pentru cele două doamne pe care artistul le-a condus în fața ofițerului Stării Civile. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR SCRIS DE SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU PE PANGLICA FUNERARĂ)

Mirabela Dauer, dezvăluiri șocante despre moartea lui Mihai Constantinescu

Cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după cinci luni în care a fost în comă. În urma sa, artistul a lăsat o familie îndoliată, dar și prieteni apropiați care nu-și pot reveni din șoc după pierderea suferită. Printre aceștia se numără și Mirabela Dauer, care a făcut mărturisiri șocante.

”Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile. A fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică.

M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, dar sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva”, a mărturisit Mirabela Dauer la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)