Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, gest emoționant în memoria jurnalistului: „Ne gândim că ți-ar plăcea și ție”

Publicat: 05/04/2018 | 17:10

Petruța Gheorghe, cea care a fost a doua soție a regretatului jurnalist, a avut parte de o surpriză de suflet. În grădina casei a apărut o floare cu totul și cu totul specială și, fără să stea prea mult pe gânduri, a luat telefonul, a făcut o poză și a postat-o pe Internet. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj, iar postarea a strâns o mulțime de reacții. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a dat explicații despre floarea care apare în fotografia emoționantă.

Citește și: Andrei Gheorghe, comentariu neașteptat la postarea unui fost coleg care a scris câteva rânduri despre bunica lui moartă: „Nu am înțeles nici până în ziua de astăzi”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a urcat pe o rețea de socializare o poză în care apare o floare de primăvară – o floare pe care nu o găsim pe meleagurile noastre. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „S-a ițit o floare, ne gândim că ți-ar plăcea și ție…”.

„Sigur i-ar plăcea…”, „Sunt superbe! Absolut superbe!” sunt două dintre comentariile cu care au reacționat prietenii virtuali.

Unii cred că floarea care a înflorit în grădina Petruței este un semn din lumea de dincolo trimis de Andrei Gheorghe.

„Sunt niste bulbi pe care i-am cumparat împreună din Olanda, vara trecută… sunt un fel de narcise nanice :)))) foarte frumoase și mirositoare, a comentat fosta soție a lui Andrei Gheorghe după ce o fană a întrebat ce floare este.

Citește și: Oana Zăvoranu a povestit discuția secretă pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe: „Hai, lasă, vrăjeală cu mine”

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

 Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, 19 martie 2017. El a fost găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15 de omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov. Se pare că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. El a fost descoperit mort la mai bine de 10 ore după ce a survenit decesul.