Fostul ministru a renunțat la celebrul slip pe care l-a purtat 4 ani la rând!

Publicat: 16/07/2019 | 22:12

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga și-a luat inima în dinți și s-a decis să facă o schimbare majoră în viața lui! A renunțat la un obiect foarte drag lui, pe care numai noi știm că-l are de patru ani, însă legătura lor poate fi mai veche… și mai strânsă. După ce s-a văzut pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, mereu în aceeași ipostază, cu același slip gri pe care îl poartă în fiecare vară, politicianul a renunțat la el. Pentru unul nou, evident. (VEZI AICI: ”Buldogul” nu renunță la celebrul său slip)

Vasile Blaga este unul dintre politicienii care ne va reprezenta în Parlamentul European, la Bruxelles, asta după ce a candidat pe locul 4, pe lista PNL. Toată lumea știe că veniturile, în acest caz, sunt destul de mari, și dacă e să mai ținem cont de ce spun alții, că ar avea pensie de aproape 3.000 de euro pe lună, putem aprecia că fostul ministru de Interne își poate permite cam orice.

”Buldogul” a apărut pe plajă într-un slip negru, nou-nouț

Vasile Blaga, acum într-o nouă prezentare

Iată că nu este, însă, deloc risipitor, ba chiar se poate spune că se atașează foarte mult de lucrurile pe care le are de multă vreme. Întocmai cum a făcut cu slipul său gri cu imprimeuri albe, la care nu renunță din 2016. Cel puțin de-atunci s-au strâns ”dovezile”. Inclusiv anul acesta, la începutul lunii iulie, când a fost văzut pe o plajă din Mamaia, Blaga s-a afișat cu același obiect vestimentar.

(Citește și: Ce i-a făcut Reghe soției după episodul cu Dan Alexa. Cum s-a ”răzbunat” pe Anamaria Prodan)

Sătul probabil să se vadă mereu în aceeași ipostază, politicianul și-a luat inima în dinți și a fost la cumpărături. Așa că, recent, l-am întâlnit pe cel supranumit ”Buldogul”, într-un slip negru, nou-nouț! A rămas însă fidel inclusiv poziției de pe șezlong, mereu aceeași, cu mâinile sub cap, mângâiat de razele fierbinți ale soarelui.

”Buldogul”, ministru de Interne în două guverne

Vasile Blaga este un renumit politician roman. A fost președinte al Partidului Democrat Liberal din 30 iunie 2012 până în noiembrie 2014, președinte al Senatului României din 29 noiembrie 2011 până în 3 iulie 2012. Între 29 decembrie 2004-5 aprilie 2007 a îndeplinit funcția de ministru al Administrației și Internelor în Guvernul Tăriceanu. Între 22 decembrie 2008 și 23 decembrie 2009 a fost ministru al Dezvoltării Regionale în Guvernul Boc 1. Între 23 decembrie 2009-27 septembrie 2010 a îndeplinit funcția de ministru de Interne în Guvernul Boc 2. În data de 27 septembrie 2010, și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne. (NU RATA, AICI: A APĂRUT LA PLAJĂ CU IUBIȚELUL BODYGUARD + TRABUC TOSCANELLO, UN HUBLOT ȘI COSTUM DE BAIE-PLASĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...