Fotografia care face cât o mie de cuvinte! În ce ipostază şi-a pozat Tavi Clonda comorile: „Fetele mele”

Publicat: 23/10/2017 | 15:26
Fotografia care face cât o mie de cuvinte! În ce ipostază şi-a pozat Tavi Clonda comorile: „Fetele mele”

Cea mai recentă imagine care "a scăpat" pe internet cu soţia lui Tavi Clonda şi fetiţa lor face furori pe net. Şi asta pentru că, aşa cum artistul nu a rezistat tentaţiei de a le fotografia, nici fanii cuplului nu au putut să-şi ţină în frâu emoţiile şi i-au copleşit cu mesajele.

În fotografia pe care Tavi Clonda a urcat-o pe o reţea de socializare apar Gabriela Cristea, alături de fiica ei, pe care o veghează în timp ce doarme. Privirea pe care o are vedeta în ochi poate fi înţeleasă doar de mamele şi taţii care îşi iubesc enorm copiii.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, gestul emoţionant care spune totul despre credinţa ei! Ce decizie a luat în legătură cu creşterea fiicei sale

Fetele mele… @gabrielacristeaclonda #bellavictoriamargot #happyfamily #victorienii„, a scris Tavi Clonda în dreptul imaginii emoţionante, care a strâns sute de mesaje într-un timp scurt.

Citeşte şi: Tavi Clonda a spus adevărul despre cele DOUĂ NUNŢI! Ce condiţie i-a pus Gabriela Cristea dacă nu vrea să se ajungă la divorţ

„Acum eşti mult, mult mai frumoasă (n.r.: Gabriela Cristea), ai ochii mai luminoşi!”, „La multe luni înainte, fericitule tătic, ai o frumuseţe de copil!!„, „Se vede pe chipul tău ce fericită eşti!! O priveşti de-ţi vine s-o mănânci de drăgălaşă ce estesunt doar trei dintre comentariile lăsate de fanii cuplului la poza de mai jos.

 

Fetele mele… @gabrielacristeaclonda #bellavictoriamargot #happyfamily #victorienii

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Citește și...