Fotografia cu Andra și Măruță de la care a plecat isteria

Publicat: 07/09/2020 | 09:34

De la o simplă fotografie a plecat toată isteria! Andra a urcat o fotografie pe Instagram în care apare alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și în care i se vede burtica… De graviduță pare, dar nu este. Fanii au fost induși în eroare și au comentat. Andra și Măruță aveau să dezvăluie adevărul.

CITEȘTE ȘI: ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, REPLICI ÎNȚEPĂTOARE ÎN TIMP CE ARTISTA ÎȘI CONDUCE BOLIDUL, IAR EL ESTE ÎN DREAPTA EI: “PE BUNE? NU-MI VINE SĂ CRED! M-AI…” + CE L-A NEMULȚUMIT PE PREZENTATOR | VIDEO

”Sarcină ușoară!”, i-a transmis Andrei o fană, ca replica la imaginea în care cele două vedete se sărută. Iar de aici a ieșit că Andra este însărcinată, că va aduce pe lume al treilea copil al familiei Măruță, despre care, oricum, se vorbea de ceva timp.

Cei doi au rezolvat misterul. Adela, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”, l-a întrebat pe invitatul său, Cătălin Măruță, dacă Andra mai așteaptă un bebe. Măruță a spus că momentan sunt fericiți cu cei doi copii ai lor, David și Eva. Însă, nu exclud ideea de a-și mai mări familia cu încă un membru. Nu curând. „Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a răspuns Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, despre momentele din pandemie cu Andra

S-a zvonit că s-au certat, dar Măruță a clarificat, în aceeași emisiune a Adelei și a lui Cove, totul. „Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.