Fotografia emoționantă, publicată de Simona Gherghe: ”Bebe băiețel”

Publicat: 10/04/2019 | 21:44

Simona Gherghe numără zilele până când își va strânge în brațe și cel de-al doilea copilaș. Până atunci însă, prezentatoarea TV face pregătirile necesare pentru venirea pe lume a băiețelului ei.

Simona Gherghe va deveni din nou mămică! De această dată, însă, prezentatoarea TV va fi mămică de băiat. Simona Gherghe se pregătește intens pentru venirea pe lume a micuțului și a cumpărat lucrurile și hăinuțele necesare. Vedeta a publicat, de asemenea, pe contul ei de Instagram o fotografie emoționantă cu o pereche de șosețele albastre. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, LA TRIBUNAL! A PIERDUT PROCESUL ÎN PRIMA FAZĂ)

”Bebe băiețel #pregătiri #soon #pregnancy #33weekspregnant #itsaboy”, a scris Simona Gherghe.

Fotografia emoționantă publicată de Simona Gherghe

Simona Gherghe, decizie importantă înainte de naștere

În vârstă de 41 de ani, Simona Gherghe a împărtășit în această după-amiază fanilor că a decis să să își protejeze bebelușul cu numărul 2 prin stocarea celulelor stem, așa cum a făcut și atunci când era însărcinată cu Ana Georgia. Pentru fiul ei, moderatoarea de la “Acces Direct” a ales de data aceasta singura bancă de celule stem din Germania. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT ADEVĂRUL! DE CE A FOST ÎNLOCUITĂ SIMONA GHERGHE CU CRISTINA CIORAN LA “ACCES DIRECT”)

“Când e vorba despre copiii noștri, vrem întotdeauna să alegem tot ce-i mai bun. De la alimentație, până la sănătate și educație. Cumva, căutările astea încep încă de când pruncul e în burtică, așa că am cântărit cu mare atenție alegerea pachetului de celule stem, pentru cel de-al doilea copil al nostru. Și nu-a fost deloc ușor. Ne-am documentat temeinic și am ales #LifeSolutions, partenerul Vita 34.

Iată de ce: este prima și cea mai mare bancă de celule stem din Germania, cu o experiență de peste 20 de ani. Ni s-a părut important că e singura bancă de celule stem din Germania, care are și bancă publică (în România, nu există, încă, acest concept). Iar Life Solutions oferă clienților săi, gratuit, acces la o proba compatibilă din banca publică Vita 34. Există și o asigurare pe 50 de ani, pentru proba bebelușului nostru. Sunt multe bănci care oferă stocare, însă, de cele mai multe ori, părinții nu sunt informați și asupra costului imens, în cazul nedorit al unui transplant de celule stem. #LifeSolutions oferă clienților săi un suport financiar, pentru transplant, de 100 de mii de euro. Evident, sperăm din tot sufletul să nu fie vreodată nevoie de celulele stem recoltate la naștere, dar, că orice părinte responsabil, preferăm să le știm acolo, în siguranță! #LifeSolutions #Vita34”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook.