S-a aflat adevărul! De ce a fost înlocuită Simona Gherghe cu Cristina Cioran la “Acces Direct”

Publicat: 16/03/2019 | 17:01

Cristina Cioran, noua prezentatoare de la “Acces Direct”, a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit recent cum a ajuns să o înlocuiască pe Simona Gherghe în cunoscuta emisiune de la Antena 1. Oficial, de ieri, viitoarea mămică a intrat în concediu prenatal și va putea să își dedice mai mult timp pregătirilor pentru venirea pe lume a bebelușului, dar și să stea mai mult cu fiica ei și a soțului său, Răzvan Săndulescu.

Citește și: Simona Gherghe, decizie vitală luată înainte de a naște! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită cu Cristina Cioran la “Acces Direct”

În vârstă de 41 de ani, Cristina Cioran a mărturisit la câteva ore după ce s-a aflat că ea este cea care îi va ține locul Simonei Gherghe că a obținut postul după ce a dat mai multe probe în timpul cărora s-a simțit minunat. Totuși, ea e conștientă de provocările pe care le va trăi în cadrul unei emisiuni live așa cum este “Acces Direct”.

Citește și: Fabulos! Cum a reacționat Simona Gherghe când a fost confundată cu Alessandra Stoicescu

“A fost foarte drăguţ cum am primit vestea. Am dat probe pentru emisiune şi m-am bucurat foarte tare să trec mai departe. M-am simţit extraordinar la probe… Eu ştiu că mă voi lovi de situaţii în care mă voi enerva, mă voi revolta, cazuri în care o să-mi vină să mă ridic de pe scaun. Dar noi suntem acolo pentru a fi neutri, iar adevărul trebuie să iasă la iveală. Dai şansă omului să-şi spună părerea, fără să fie umilit”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Frumoasa vedetă a promis telespectatorilor emisiunii “Acces Direct” că va duce mai departe tradiția dezvoltată de Simona Gherghe și că este dezamăgită de poveștile pe care le-a văzut până acum la TV.

“De atâţia ani Simona încearcă să ajute, să desluşească probleme. Asta voi face şi eu. Vom continua tradiţia emisiunii. Vom dezbate subiectele cu impact emoţional destul de puternic. Sunt revoltată când văd anumite situaţii şi România este pe un loc fruntaş într-un top al violenţei. Suntem ceva de groază, dar viaţa bate filmul în fiecare zi”, a mai mărturisit noua prezentatoare de la “Acces Direct”.

Deocamdată, nu se știe cât timp va lipsi de pe micile ecrane Simona Gherghe, care este însărcinată în șapte luni și jumătate. Ea va deveni mămică pentru a doua oară în luna mai, după aproximările făcute de medici. În aceeași lună a venit pe lume și primul său copil; Ana Georgia s-a născut pe 23 mai 2017, la o lună după ce vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu.

Cristina Cioran, actriță și prezentatoarea de la “Acces Direct”

Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977 într-un oraș aflat pe malul Mării Negre: Constanța. Ea a debutat în cinematografie cu rolul Margo din filmul omonim. Absolventă a Facultății de actorie – clasa Victor Radovici, Ion Lucian – din cadrul Universității Hyperion, vedeta a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune și, ulterior la film.

Cristina Cioran a devenit cunoscuta publicului ca prezentatoare TV a emisiunilor “Dadaca”, “Cu dadaca în bucătarie” și “Acasă în bucătărie”. În paralel, ea și-a continuat activitatea în teatru. Cu musicalul “Andie Musik”, o coproductie Anglia – România, a fost plecată în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franța, Elveția. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovela romanească, “Numai iubirea”.

Citește și...