Fotomodela de la ”Bravo, ai stil” & iubitul fotbalist la Steaua au fugit în ”lună de miere” înaintea… nunții!

Publicat: 10/01/2019 | 22:57

A cerut-o de soție, iar ea i-a spus ”Da!”. Larisa Udilă, fotomodelul de la ”Bravo, ai stil”, și Alexandru Ogică, fotbalist la CSA Steaua, au decis să-și unească destinele. Înainte de nuntă, cei doi au plecat în SUA, pentru o ”lună de miere”… în avans. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile, precum și imagini în premieră.

Larisa Udilă a avut parte de un an 2018 cum multe domnișoare pot doar visa. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost cerută în căsătorie, cu un inel superb, de către Alexandru Ogică, fotbalist la CSA Steaua București. Cei doi formează un cuplu de aproape cinci ani. Evenimentul s-a petrecut pe malul lacului Cernica, iar martori au fost persoanele dragi cuplului.

(VEZI AICI: PORTARUL CARE ÎL SCOTEA DIN MINŢI PE GIGI BECALI)

La momentul respectiv, Alexandru Ogică i-a făcut cea mai frumoasă surpriză iubitei sale și i-a dăruit inelul de logodnă pe un covor roșu plin de petale de trandafiri, în aplauzele celor prezenți. Larisa Udilă a fost extrem de emoționată și cu greu și-a stăpânit lacrimile. Mai ales când și-a văzut logodnicul în genunchi în fața ei.

Trecerea dintre ani i-a prins pe Alexandru Ogică și Larisa Udilă într-o ”lună de miere”… în avans, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini superbe cu cei doi îndrăgostiți. Au petrecut un sejur de vis în SUA, unde s-au simțit perfect!

Pe scurt, fotbalistul lui CSA Steaua și fotomodela de la ”Bravo, ai stil” au făcut ”luna de miere” înaintea… nunții. Și nu oriunde, ci tocmai în America!

(CITEȘTE ȘI: UN STELIST A DEVENIT TĂTIC. ”MOŞ CRĂCIUN N-A VENIT CU RENII, CI CU BARZA!”)

“Vreau să avem șapte copii!”

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alexandru Ogică, Larisa Udilă a postat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare.

Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut și multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viața mea alături de tine în cel mai frumos mod.

Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viața m-a pus la încercare grav și nimeni nu ar fi putut să mă susțină mai tare decât tine! Nu știu ce va fi, dar știu ce vreau să fie, vreau să avem șapte copii, sănătate și multă dragoste. Atât! Dacă am reușit să fac un pas pentru visul meu, am reușit cu ajutorul susținerii tale. Sunt datoare față de tine să te susțin toată viața și asta voi face! Te iubesc și nimeni nu ne poate învinge împreună!”, a fost mesajul postat, în toamnă, de Larisa.

(NU RATA: ”COPILUL” LUI GIGI BECALI, AMENINȚAT DE SOȚIE CU DIVORȚUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...