Fratele Larei Șaban a cerut ”regim hotelier” în penitenciarul de la Tulcea! ”Vreau să…”

Autor: I.D.
Publicat: 17/10/2019 | 22:51

Cu ani în urmă, Gilberto Ghiunal a fost condamnat pe viață fiindcă și-a ucis sora. Fratele Larei Șaban a cerut acum ”regim hotelier” în penitenciarul de la Tulcea! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

Cazul Lara Șaban a șocat toată țara, în 2012, atunci când s-a aflat că superba turcoaică a fost omorâtă chiar de către fratele ei, Gilberto, cel pe care-l ajuta, tot timpul, cu bani. Ulterior, Tribunalul Constanţa i-a condamnat atât pe el, cât și pe George Davidescu (n.r. prieten din copilărie), la închisoare pe viață, fiind acuzați de omor calificat, respectiv omor deosebit de grav, dar și de tâlhărie.

(VEZI AICI: IMAGINI HALUCINANTE CU IUBITUL LAREI SABAN, IN ZIUA MARII CONDAMNARI)

Decizia judecătorilor

Aflat după gratii în penitenciarul de la Tulcea, Gilberto Ghiunal Şaban a solicitat să-și execute pedeapsa în regim semideschis datorită faptului că a avut un comportament exemplar pe durata detenției. “Vreau să am alt statut!”, a fost mesajul criminalului pentru propriul avocat. Nu a avut, din păcate pentru el, succes.

Respinge contestația formulată de petentul deținut S G G , fiul lui I și E , născut la data de 22.09.1977, împotriva Încheierii nr. 10 din 04.01.2019, dată în dosarul 604/2019 de Judecătorul de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Tulcea. În baza art.275 alin.2 Cod proc.pen., obligă petentul la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Tulcea.

A susținut că a avut un comportament exemplar

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar, din care rezultă clar motivele pentru care demersul criminalului nu a avut sorți de izbândă.

La data de 21.12.2018 , condamnatul ȘABAN G G , a contestat hotărârea comisiei pentru stabilirea, individualizarea și schimbarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Tulcea prin care s-a decis menținerea regimului închis de executare. Plângerea petentului a fost respinsă prin Încheierea nr. 10/04 ianuarie 2019 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

Împotriva acestei încheieri, petentul condamnat Șaban G G a formulat contestație la instanță, motivând că îndeplinește toate condițiile pentru a fi inclus în regimul semideschis, a participat la toate activitățile socio-educative și religioase și a solicitat să fie scos la muncă”, este un pasaj important din dosar.

(CITEȘTE ȘI: Cazul Lara Saban face o victima nevinovata! Sotia insarcinata a lui George Davidescu vrea sa faca avort)

“Îngropat” de judecătorul de supraveghere

Gilberto Ghiunal Şaban a făcut contestație, dar degeaba! L-a “îngropat”, practic, mărturia judecătorului de supraveghere.

Așadar, schimbarea regimului de executare a pedepselor nu constituie o obligație a autorității îndrituite de lege, ci o facultate, o posibilitate, avându-se în vedere natura și modul de săvârșire a infracțiunii.

Or, în mod corect, având în vedere aceste criterii, judecătorul de supraveghere a opinat că se impune o perioadă mai lungă de evaluare și analiză, o marjă mai mare de timp acordată în vederea dezvoltării voinței, a motivațiilor și aptitudinilor în cadrul tuturor activităților din penitenciar pentru a se putea releva indubitabil profilul real al personalității și conduitei deținutului, natura și gradul de pericol social al faptei săvârșite, precum și perioada mult prea scurtă executată în regim închis. Instanța împărtășește în integralitate soluția și motivarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, este un alt document din dosar.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori la acea vreme, Lara Şaban a ajuns în Constanţa, în 27 aprilie 2012, împreună cu fiica sa de patru ani şi cu bona acesteia, la bordul unui avion particular. Ea locuia în Turcia de aproximativ şapte ani şi avea o relaţie cu omul de afaceri Huseyin Sipahi, având o situaţie financiară extrem de bună. (NU RATA: Dezvaluirile femeii care a aflat ca e insarcinata cand sotul sau a fost arestat pentru ca a ucis-o pe Lara Saban)

Ucisă cu ciocanul

Lara Șaban își ajuta fratele cu bani

În Constanţa, tânăra avea două imobile, o vilă şi un apartament, iar pentru deplasare avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera, înmatriculat în Turcia, în valoare de aproximativ 350.000 de euro. La venirea în România, Lara Şaban avea asupra sa peste 125.000 de dolari, bani cu care intenţiona să cumpere un apartament în municipiul Constanţa.

Ea a fost ucisă de Gilberto și amicul său cu un ciocan. După ce i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, cei doi au aruncat cadavrul într-o pădure din apropiere de Năvodari. Scopul a fost obținerea banilor, ulterior aflându-se că Gilberto avea probleme mari cu cămătarii.

După ce a fost condamnat la închisoare pe viață, așa cum era de așteptat, soția acestuia, Adriana, nu a vrut să-l mai vadă niciodată și a decis să divorțeze. Nu s-a oprit aici și acum vrea să-l decadă din drepturile părintești, cei doi având împreună un fiu.

(VEZI AICI: FRATELE LAREI ȘABAN A PRIMIT ”LOVITURA DE GRAȚIE” ÎN ÎNCHISOARE!)

Lara Șaban avea casa încrustată cu Swarovski

Frumoasa Lara Șaban, iubita politicianului turc Hüsseyin Sipahi, ucisă de fratele ei pentru bani, încerca să compenseze prin opulenţă toate lipsurile copilăriei. Ea s-a întors acasă un alt om, transformată din cap până-n picioare. Umbla îmbrăcată elegant, cu accesorii scumpe şi avea în permanenţă la ea teancuri de dolari.

A cumpărat imediat o casă pe strada bunicii, unde şi-a mutat mama, apoi un apartament pe esplanada plajei Modern.

Amândouă locuinţele au fost decorate după gustul ei, excesiv de luxos, cu mobilă şi obiecte încrustate cu cristale Swarovski. Până şi peria de la vasul de toaletă avea cristale Swarovski, povesteau uimiţi apropiaţii. Lara trecea mereu şi pe la casa ei din copilărie, care acum era părăsită, cât să-şi salute vecinii şi să le spună cât de bine o duce acum.

(CITEȘTE ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI A FOST CONDAMNAT PENAL ÎNAINTEA NUNȚII! 90 DE ZILE DE…)

Iubitul turc venea la Constanţa cu propriul avion

Turcul obişnuia să o aducă la Constanţa cu avionul său particular, iar aici se plimbau numai cu limuzine exorbitante, care rămâneau apoi tinerei. De obicei, el venea o dată pe an, când le lăsa pe Lara şi pe fetiţa lor la Constanţa, apoi pleca înapoi la treburile sale din Istanbul.

Copilul nu fusese recunoscut nu pentru că el n-ar fi vrut, ci pentru că nu i-a permis legea din Turcia – spuneau rudele Larei. Tânăra îi deschisese proces de paternitate pentru ca micuţa de trei ani să fie declarată fiica legitimă a lui Hüsseyin Sipahi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...