Acasă » Știri » „FUEGOVELIONUL” marca TVR 2, mega-succes în noaptea dintre ani! FOTO

„FUEGOVELIONUL” marca TVR 2, mega-succes în noaptea dintre ani! FOTO

De: Cancan 02/01/2019 | 10:08

A trecut și Revelionul, am intrat în noul an și începem deja să ne gândim la ceea ce vom face în 2019. Televiziunile pun la punct programele zilelor acestea și fac bilanțurile pentru seara dintre ani. Se pare că marea surpriză a acestui an o reprezintă FUEGO, cu al său FUEGOVELION, la TVR2, care a reușit să fie, pe urban, a doua televiziune generalistă în rândul preferințelor românilor, după Dan Negru, care realizează Revelioane de 18 ani consecutiv. De asemenea, FUEGOVELIONUL a fost, ca medie, pe locul trei urban, locul patru comercial și locul cinci național, plasând TVR 2 peste multe alte posturi tv generaliste importante din România. Atât pe prima parte, cât și pe cea de a doua parte, emisiunea specială a lui Fuego a fost pe locul trei urban, (3.3% RTG și 7,7 SHARE), locul trei comercial (1,9% RTG și 5,5 SHARE) și locul cinci național. (2,7% RTG și 5,6 SHARE). (CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!)

„FUEGOVELIONUL” a fost o super petrecere, cu muzică de calitate, diversitate, glume, voie bună și o întrecere, pentru supremație, a două echipe speciale – “ȘLĂGĂROȘI” și „POPULARI”. Paul Surugiu-Fuego a creat o atmosferă de poveste, iar românii au ales să-l urmărească, dovedind astfel că este o forță și în televiziune, nu doar în muzică, acolo unde reușește să facă două turnee naționale pe an, cu casa de bilete închisă. De asemenea, Paul Surugiu realizează, din luna octombrie, emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” la TVR 2, unde premiază marile simboluri ale Românie, într-un show special de divertisment. Ultima gală a acestei emisiuni a atins un vârf de rating de 2,6%, fiind urmărită și apreciată de mulți dintre românii care mai au nevoie de calitate și frumos în stare pură, accesibilă. Se pare că artistul va realiza, din luna martie, și sezonul doi al emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, la TVR 2. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILLION €!)

„FUEGOVELIONUL” marca TVR 2, mega-succes în noaptea dintre ani!

Minutul de aur al Revelionului realizat de Paul Surugiu a atins un rating de 4,1% pe național și 5% pe urban, în jurul orei 0.53. De asemenea, minutul de la 00.00, momentul cel mai important al Revelionului, a ținut în fața televizoarelor, la programul marca Fuego, care a lansat super imnul “La mulți ani, române!”peste 550.000 de mii de români, înregistrând o audiență de 3,1% pe național, de 3,8 pe urban și de 2,3% pe comercial. Datele prezentate sunt prelucrate de TVR, sursa lor fiind KANTAR MEDIA.

IATĂ MAI JOS MOMENTUL DE LA 00.00 AL FUEGOVELIONULUI

LA MULȚI ANI, ROMÂNE!

S-avem un an încărcat de satisfacții, să ni-l putem face așa cum vrem noi și să fim liniștiți, pentru a înfrunta toate provocările. Vă mulțumesc pentru ca ați stat aseară, la TVR 2, alături de mine și de invitații mei, pentru a petrece Revelionul. Nu știu dacă urările încălzesc pe cineva foarte tare, dar sunt mai mult decât sigur că frumusețea fiecărei clipe stă în descoperirea ei. La mulți ani, românii mei dragi! Am mai jos pentru voi, în super premieră, noua piesă a începutului de an – “LA MULȚI ANI, ROMÂNE!” – un imn energic, vesel, pozitiv! Vă doresc zi de vis și nu uitați să ne urmăriți azi de la 12.15 pe TVR 2, cu reluarea ultimei gale „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, iar mâine, tot pe TVR 2, dacă doriți să revedeți FUEGOVELIONUL, de la 12.20 și seara de la 23.15! #lamulțianiromâne #dragderomâniamea #paulsurugiufuego

Publicată de Paul Surugiu-Fuego pe Marţi, 1 ianuarie 2019

Pentru cei ce doresc să revadă super ediția de Revelion gândită de Fuego, o pot face mâine, 2 ianuarie, pe TVR 2, de la ora 12.20 și seara de la 23.05. De asemenea, pe 7 ianuarie, urmează partea a doua a Fuegovelionului, de la ora 15.30, pe TVR 2, denumită generic – “FUEGOVELION DE SFÂNTUL ION”, atunci când artiștii invitați, interpreți de succes precum MIRABELA DAUER, RAOUL, MARCEL PAVEL, GABRIEL DOROBANȚU, SIMONA FLORESCU, ANASTASIA LAZARIUC, ALESIS, CRISTIAN POPESCU, TRUPA SUPERMARKET, IRINA LOGHIN, SOFIA VICOVEANCA, MIOARA VELICU, CONSTANTIN ENCEANU, JEAN PALER, ACORDEONISTUL PAUL STÂNGĂ, BALETUL FLORIN MARIȘ și ANSAMBLUL DE DANS POPULAR FLORICICA din CÂMPINA și Paul Surugiu au pregătit momente noi pentru dumneavoastră.  Iată ce ne-a mărturisit Fuego, contactat de reporterii noștri și întrebat de “rezultatele” nopții dintre ani, artistul pregătindu-se pentru plecarea la Festivalul Romaniada, în Israel, acolo unde concertează de mulți ani, pentru românii care au plecat în urmă cu mulți ani!

„FUEGOVELIONUL” marca TVR 2, mega-succes în noaptea dintre ani!

„Sunt onorat să știu că mare parte din români au mers pe mâna mea! Am vrut să oferim calitate, o imagine specială, muzica îndrăgită a românilor și parte din cei mai iubiți artiști. N-am făcut niciodată un țel din audiențe, nu ne-am ghidat după asta. Îi felicit pe toți colegii mei care au realizat programe speciale în noaptea dintre ani. Nu știu dacă a existat un secret, vreo rețetă, doar că muzica a fost preponderentă, fiind onorat că am putut avea aproape oamenii pe care-i iubesc și care-mi sunt prieteni, împreună, oferind românilor parte din veselia noastră. A fost o desfășurare de forțe, având și balet și ansamblu popular, 16 artiști invitați și peste 100 de invitați în public, împărțiți în două zone, cea glamour și cea populară. Am oferit și o exclusivitate – imnul noului an, piesa “LA MULȚI ANI, ROMÂNE!”, un cântec energic, vesel, antrenant, perfect pentru zilele acestea”.

”Dincolo de toate, sunt fericit că am putut fi în casele celor ce mă iubesc în noaptea dintre ani. Sunt conștient că un program de televiziune e o responsabilitate și tocmai de asta tratez această provocare cu maximă seriozitate, având mare grijă de ceea ce ofer oamenilor. Nu fac asta de ieri de azi, am ceva experiență în domeniu și sunt realist atunci când vine vorba de munca aceasta. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și garantez că în 2019 nu-i voi dezamăgi, pregătind, la TVR 2, gale spectaculoase „DRAG DE ROMÂNIA MEA!””

 ”Doresc tuturor românilor an nou liniștit, așa cum îl vrea fiecare.  Nu știu dacă urările încălzesc pe cineva foarte tare, dar sunt mai mult decât sigur că frumusețea fiecărei clipe stă în descoperirea ei. Așadar, să ne bucurăm de viață și de clipe!”  a declarat Paul Surugiu-Fuego.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...