Gabi Balint a făcut infarct

Publicat: 21/09/2019 | 14:28
Gabi Balint a făcut infarct

Gabi Balint a suferit un infarct, iar el a fost băgat de urgență într-o sală de operații de la Spitalul Fundeni din București. Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua are 56 de ani.

Citește și: Ultimele fotografii cu Gabi Balint. Cum a fost pozat în urmă cu doar câteva ore

Gabi Balint a făcut infarct și a fost băgat de urgență în sala de operații

Potrivit informațiilor apărute în presă, Gabi Balint a făcut infarct în cursul serii trecute și a mers la o clinică privată, unde medicii i-au dat vestea delicată. După ce s-a consultat cu specialiștii, fostul fotbalist a hotărât să se ducă imediat la Spitalul Fundeni. Aici, el a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma căreia i s-au montat 3 stenturi, relatează digisport.ro.

În prezent, starea de sănătate a fostului internațional este una stabilă. În plus, după operația de azi-noapte, el a stat deja de vorbă cu membrii familiei și cu câțiva dintre apropiați. În vârstă de 56 de ani, Gabi Balint n-a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe U Craiova.

Gabi Balint – biografie

Gavril Pele Balint a început fotbalul la Gloria Bistriţa, iar în 1979 a făcut pasul la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane şi la care a cunoscut gustul performanţei. Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV alături de bucureşteni. În 1989, ”militarii” încasau un milion de euro din transferul său la Burgos, formaţie de la care avea să se retragă în 1992.

Prima experienţă ca antrenor principal pentru Gabi Balint a fost în 1999, la Sportul Studenţesc. În 2001, acesta a fost secundul pentru Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi la echipa naţională a României, iar în 2002 a făcut pasul în Moldova, la Sheriff Tiraspol. Opt ani mai târziu, Balint a fost numit selecţionerul Moldovei, unde a bifat nu mai puţin de 17 partide.

Citește și...