Ultimele fotografii cu Gabi Balint. Cum a fost pozat în urmă cu doar câteva ore

Publicat: 21/09/2019 | 15:09

Cu câteva ore bune înainte să facă infarct, Gabi Balint a publicat trei dintre cele mai recente fotografii cu el. Când le-a urcat pe Facebook, fostul fotbalist a transmis un mesaj apropiaților și fanilor săi. 

Ultimele fotografii cu Gabi Balint. Cum a fost pozat în urmă cu doar câteva ore

În vârstă de 56 de ani, Gabi Balint s-a lăsat fotografiat ieri după-amiază, în timp ce se afla pe bijuteria sa cu două roți: o motocicletă Harley-Davidson. Când a postat cele trei poze pe contul său oficial de Facebook, fostul sportiv a pus următoarea descriere: “Să dăm o tură prin oraș 👊😎💤 #ridemyharley #harleydavidson #hog”.

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, Gabi Balint avea schițat un zâmbet și nimic nu prevestea momentele delicate trăite azi-noapte. În plus, aseară, el a fost invitat în studioul emisiunei “EuroFotbal” de la Digi Sport, unde a analizat partida CFR Cluj – Lazio, din Europa League. La scurt timp după ce s-a aflat că a suferit un infarct, pagina lui Facebook s-a umplut de mesaje pozitive.

“Însănătosșre grabnică! Să îți dea Dumnezeu viață lungă! Ești un om minunat! 🏆”, “Sănătate și recuperare rapidă, Gabi”, “Multă sănătate, Gabi Balint și te așteptăm din nou printre noi ❤️”, “Multă sănătate și fericire!”, “Sănătate și sa treci cu bine peste această încercare! Doamne ajută!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de apropiați și fani la postarea lui cu superba motocicletă.

Citește și...