Gabriela Cristea, fără niciun strop de machiaj! Fanii au taxat-o pe vedetă: ”Nu-și dorește nimeni să te vadă așa”

Publicat: 07/08/2020 | 11:23

Gabriela Cristea a stârnit numeroase controverse în mediul online, după ce a publicat o fotografie cu ea. Fanii n-au stat cu mâinile-n sân și au taxat-o pe vedetă.

Dis-de-dimineață, Gabriela Cristea și-a făcut mai mutlte selfie-uri. Nu ar fi fost asta o problemă majoră dacă vedeta nu s-ar fi trezit abia din somn. Chipul Gabrielei Cristea nu era tocmai ”fresh”, iar fanii au taxat-o imediat pe prezentatoarea TV.

Potrivit acestora, o asemenea apariție nu este demnă de o persoană publică. Curajul vedetei de a se afișa fără niciun strop de machiaj nu a fost apreciat de urmăritorii ei. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ, MĂRTURISIRI DESPRE AL PATRULEA COPIL: ”ENERGIE AȘ MAI AVEA…”)

„Inca “chioara” de somn, noaptea a fost “prea scurta”. Buna dimineata si voua!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, abia trezită din somn

”Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar👎 NU AI STIL”, Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spalate un pic pe fata prima”, 😂😂😂😂😂 lesin , cum naiba sa pui asa ceva pe inst??? Da pe cn intz cum te ai trezit tu 😂😂😂,mare ti e gradina Doamneeeeeeee/”, Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Gabriela Cristea revine pe sticlă

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, cel mai probabil din toamnă. Vedeta a declarat că a primit o ofertă în acest sens, însă nu a vrut să dea prea multe detalii. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, KILOGRAME ÎN PLUS ÎN VACANȚĂ. CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CELEBRA BLONDĂ)

”Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit clik.ro.