Gabriela Cristea, în vizită la medic! Prezentatoarea naște mai devreme decât era normal

Publicat: 08/11/2018 | 10:30

Gabriela Cristea este extrem de fericită de când a aflat că va deveni mamă din nou! Prezentatoare și soțul ei, Tavi Clonda, au fost recent la medic pentru a se asigura că sarcina decurge normal. Vedeta a mărturisit că doctorul i-a recomandat să nască la 38 de săptămâni, nu la 40 de săptămâni așa cum era normal.

Gabriela Cristea a fost recent văzută la doctor, alături de soțul ei, Tavi Clonda, dar și de fetița lor, Victoria, potrivit spynews.ro. Vedeta este euforică de când a aflat că va deveni din nou mamă și se duce cu zâmbetul pe buze chiar și la medic.

Foto: spynews.ro

Gabriela Cristea, sarcină cu probleme

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a dezvăluit că nu va naște la 40 de săptămâni, ci la 38. Frumoasa prezentatoare a mai spus că acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor, iar ea este decisă să îl respect, evitând astfel posibile complicații nedorite.

“Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Citește și: Gabriela Cristea desființează un magazin de materiale de construcții! Vedeta a răbufnit: “Sunt niste hoti penali, nesimtiti, care iau banii in avans ca la … “

 

Citește și...