Gabriela Cristea, martora unei scene neplăcute în tramvaiul 41! Ce a enervat-o pe vedetă: „Vai de capul lor…”

Publicat: 01/11/2018 | 09:07

Gabriela Cristea a fost foarte dezamăgită de o scenă la care a fost martoră în tramvaiul 41 zilele trecute. Vedeta a declarat că bărbații nu mai știu să fie gentlemani cu femeile. Dezamăgită, prezentatoarea a povestit în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars că lucrurile nu stăteau așa în trecut. 

Gabriela Cristea a afirmat că toate femeile din tramvai stăteau în picioare, iar bărbații erau pe scaune. Prezentatoarei i s-a făcut milă de ele și a fost revoltată să vadă că niciun bărbat nu s-a sinchisit să le dea locul. (Citește și Gabriela Cristea, sarcină cu probleme: ”Ca să evităm eventuale complicații, e bine să…”)

„Astăzi mergeam eu așa pe stradă, iar pe linia lui 41, oprește tramvaiul în stație. Arunc eu o privire așa, iar pe partea pe care eram eu, mă uit pe scaune și văd numai bărbați. Mă uit și sus, să văd cine stă atârnat de bară. Numai femei, vai de capul lor, cu sacoșe, cu copii. Domnii nu erau deloc trecuți de prima tinerețe.

Pe vremea mea, trebuia să dai locul unei doamne însărcinate. Nu era așa, toți bărbații claie peste grămadă, nu toți cu torticolis (n.r. o deviatie bidimensională a capului și gâtului cunoscută sub numele de „gat stramb’”). Ce milă îmi era de ele, toate cu sacoșe atârnate. Domnilor, trebuie să învățați un lucru, dacă vreți să vă păstrați femeile de lângă voi: deschideți-i portiera de la mașină, spuneți-i că este frumoasă, chiar dacă arată ca…”, a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este însărcinată din nou

La un an de când a adus-o pe lume pe micuța Victoria, Gabriela Cristea este însărcinată din nou! Vedeta și soțul ei, Tavi Vlonda vor deveni părinți pentru a doua oară în câteva luni.

Surse din anturajul lui Tavi Clonda au scăpat ”porumbelul”. Mândru nevoie mare că soţia lui este din nou însărcinată, artistul nu a putut să nu se laude prietenilor şi colegilor de trupă. Tavi Clonda nu a putut să-și mascheze fericirea că va deveni, din nou, tătic. Spre deosebire de tăticul Tavi Clonda, care s-a putut abţine şi a împrăştiat vestea printre cunoscuţi, Gabriela Cristea a fost mult mai discretă. Ea şi-a anunţat doar şefii că este însărcinată. (Vezi aici S-a aflat sexul bebelușului pe care Gabriela Cristea i-l va dărui lui Tavi Clonda)

Citește și...