Gabriela Cristea, scoasă din sărite de un fan care a jignit-o

Autor: A. D.
Publicat: 10/02/2020 | 16:44
Gabriela Cristea, scoasă din sărite de un fan care a jignit-o

Gabrilea Cristea a fost mereu una dintre vedetele care au spus lucrurilor pe nume. Nu s-a sfiit niciodată să apară în fața fanilor exact așa cum este,  indiferent de situație. A împărtășit cu publicul atât bune, câte și rele.

De ceva timp, ea se luptă cu kilogramele în plus, a avut mai multe fluctuații de greutate și a încercat să se mențină în formă. După a doua sarcină, Gabriela a început din nou un proces de slăbire, care se pare că dă roade. A scăpat de câteva kilograme, însă nu a a ajuns încă la forma dorită. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ GABRIELA CRISTEA ÎNTR-O ROCHIE MULATĂ, DUPĂ CE A SLĂBIT SPECTACULOS)

Pentru că rezultatele au început să se vadă, Gabriela Cristea a împărtășit cu urmăritorii, de pe rețelele de socializare, progresul pe care l-a făcut. Vedeta a îmbrăcat o rochie mulată, s-a fotografiat și a postat o poză pe internet. (VEZI ȘI: DUPĂ ANI DE „DUȘMĂNIE”, GABRIELA CRISTEA ȘI-A IERTAT TATĂL! PREZENTATOAREA A POVESTIT ȘI DE CE NU A MERS LA ÎNMORMÂNTAREA MAMEI SALE)

„Sunt o babă’ asumată”

A primit multe reacții pozitive și cuvinte de încurajare însă au fost și oameni care au criticat-o destul de dur și au jignit-o.  Unul dintre urmăritori i-a scris: „Ești o babă.” Prezentatoarea nu a sta mult pe gânduri și s-a apărat imediat. „Macar sunt o babă’ asumată, cu chip și personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustrărilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”

Un alt fan i-a reproșat vedetei că a aplicat peste fotografie un filtru care slăbește și că nu arată așa în realitate.  Gabrilea a răspuns  și de această dată cu sinceritate. „Draga mea, te rog să îmi spui și mie cum se numește filtrul de slăbit că eu habar nu am. Chiar mă interesează”, a replicat vedeta.

Gabriela Cristea știe că mai are mult de muncit, dar vrea să facă lucrurile pas cu pas. Singura metodă prin care poate să se schimbe peste noapte este să apeleze la medic și la bisturiu, iar vedeta refuză asta cu vehemență.

Citește și...