Gabriela Cristea șochează din nou: ”Nu mai facem nicio nuntă!”

Publicat: 06/02/2019 | 15:00

Gabriela Cristea așteaptă cu emoție maximă să nască pentru a doua oară, iar toată lumea din jurul ei îi este alături. Împlinită în plan personal și familial, Gabriela Cristea a fost prezentă la petrecerea aniversară a Adelinei Pestriţu, acolo unde a făcut senzație pe… ringul de dans.

Prezentatoarea TV şi soţul ei – Tavi Clonda –  au făcut doar cununia civilă în urmă cu patru ani. Petrecerea de nuntă ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Planurile au fost dejucate, însă, de sarcina neaşteptată a Gabrielei. Iar vedeta recunoaște că în acest moment nu se poate gândi decât la copil.

„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”, a declarat Gabi Cristea în urmă cu ceva timp.

Gabriela Cristea pune sarcina mai presus de toate

Citește și: GABRIELA CRISTEA A AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE ZILE MARI CHIAR ÎNAINTE DE A INTRA ÎN EMISIUNE

Gabriela Cristea recunoaște că este foarte nervoasă în această perioadă: ”Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine”

Revenind însă la sarcină, trebuie să spunem că vedeta se simte acum excelent şi din punct de vedere emoţional. În urmă cu câteva luni însă, a trecut prin momente delicate. Gabriela a povestit atunci şi un episod extrem de amuzant, care a enervat-o însă la culme când a avut loc.

”Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă”, a spus vedeta.

Citește și: GABRIELA CRISTEA, ANUNȚ TRANȘANT DESPRE EMISIUNEA PE CARE O PREZINTĂ! TOTUL SE PETRECE ÎNAINTE SĂ NASCĂ

Citește și...