Gabriela Marisol, o fetiță de 10 ani, în lacrimi la Românii au Talent. Mihaela Rădulescu i-a dat ”NU”

Publicat: 13/04/2018 | 21:40

Gabriela Marisol a impresionat în ediția de vineri, 13 aprilie 2018, a emisiunii ”Românii au talent”. La doar 10 ani, concurenta a interpretat o doină și i-a lăsat pe toți mască cu vocea ei. Mihaeala Rădulescu a fost singura care nu a apreciat actul artistic al micuței, așa că a decis să-i de ”Nu”. Gabriela Marisol a primit însă 3 de ”Da”, de la ceilalți jurați ai emisiunii ”Românii au talent”, așa că a izbucnit în lacrimi de emoție.

Gabriela Marisol, în lacrimi de emoție la Românii au talent

Gabriela Marisol a dovedit că deși are doar 10 ani poate interpreta o doină cu la fel de multă iscusință precum o interpretă experimentată. Evoluția i-a adus 3 de ”Da” din partea lui Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu, dar nu și din partea Mihaelei Rădulescu. Aceasta din urmă a fost apostrofată dur, pe Facebook, de fanii emisiunii, care cred că micuța ar fi putut fi demoralizată de refuzul acesteia. Florin Călinescu i-a dat, în schimb, un sfat micuței Gabriela Marisol: să cânte piese mai vesele.

Altfel, Gabriela Marisol a izbucnit în lacrimi de emoție la ”Românii au talent”, după ce a primit 3 de ”Da”.

CINE ESTE BIANCA BADEA, TÂNĂRA CARE A LUAT PRIMUL GOLDEN BUZZ DE LA “ROMÂNII AU TALENT“! COPILA ARE NEVOIE DE AJUTOR

Dialog savuros între jurați, la ”Românii au talent”

Vineri, 13 aprilie 2018, în cea de-a noua ediție Românii au talent, concurenții au oferit un show extraordinar, plin de energie și bucurie. Dupa o zi în care zeci de reprezentații i-au uimit, i-au emoționat și i-au făcut să se ridice în picioare și să aplaude, jurații au luat, la un moment dat, o mică pauza pentru a se pregati cum se cuvine de o noua runda de talent autentic, iar discutiile dintre ei au fost savuroase. ”Mă sună oameni de departe, femei mai ales, și-mi spun: te rog, recită-ne Vlahuță, spune-ne Gârleanu… La Hollywood nimeni nu citește 120 de pagini de film, dacă nu ești în stare să îi convingi în două cuvinte, nu se apucă nimeni de tine. Așa pățesc eu cu femeile”, le-a spus Florin Călinescu, în pauză, colegilor săi din juriu.

Citește și...