Gafă uriașă în direct la Antena 1! Rochia Elenei Ionescu s-a ridicat și s-a văzut tot, la Neatza cu Răzvan și Dani

Publicat: 21/11/2019 | 09:27

Elena Ionescu a mers la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, pentru a-și promova noua piesă „Ce e dragostea?” și a comis o gafă uriașă în direct. Rochia tip sacou a brunetei, care era foarte scurtă, s-a ridicat și s-a văzut tot.

Bruneta pare să se fi reinventat și din punct de vedere vestimentar, căci a reușit să ofere o priveliște pe care niciun bărbat nu o va uita prea ușor. Încă din momentul apariției în platou, sexoasa a reușit să atragă toate privirile, iar apogeul a fost când s-a așezat pe canapea și și-a încrucișat picioarele.

Răzvan Simion și-a acoperit ochii, iar Dani, din platou, striga fără oprire: „Băă, nu mă pot uita în partea aia„.

A divorțat de tatăl copilului

Elena Ionescu și Dragoș divorțau, la începutul lunii septembrie. A fost doar un singur an de căsnicie, iar despărțirea a avut loc la notar, fără tam-tam. S-au înțeles și în privința custodiei copilului…

„Mă simt extraordinar, am o energie foarte bună şi tot ce s-a întâmplat în ultima vreme mi-a dat o energie bună, încredere în mine şi poftă de viaţă. Sunt foarte împlinită. Toate lucrurile se întâmplă cu un scop: ca noi, femeile, să fim mai puternice, să ştim ce vrem de la viaţă… Am ajuns la concluzia că sunt un om foarte norocos”, a declarat Elena Ionescu pentru Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: CE A SPUS ELENA IONESCU DUPĂ CE A VĂZUT IMAGINILE CU FOSTUL SOȚ ȘI NOUA LUI CUCERIRE)

Băiețelul pe care îl are cu Dragoș este ”bijuteria” ei! Artista face orice îi stă în putere pentru ca micuţului să nu-i lipsească nimic şi, când ea este ocupată, primeşte ajutorul părinţilor.

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut… Nu sufăr din dragoste. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta”, a continuat dezvăluirile artista.

Citește și...