Gaz Metan și CFR au dat-o la pace la Mediaș: „A ieşit un rezultat perfect!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/02/2020 | 09:35
Gaz Metan și CFR au dat-o la pace la Mediaș: „A ieşit un rezultat perfect!”

Așteptat cu mare interes duelul din runda a a-XXIV-a din Liga 1 de la Mediaș dintre Gaz Metan și CFR Cluj s-a terminat nedecis, 0-0.


Biletul Zilei » Profitul vine și astăzi din fotbal!


Ambele echipe s-au temut de înfrângere în acest duel și au evoluat excesiv de prudent, rezultând o luptă „surdă” din care nu a avut de câștigat nimeni. În ciuda faptului că aveau nevoie de victorie pentru a-și păstra țanse reale la play-off și a nu sta la mâna rezultatelor, Gaz Metan s-a mulțumit cu puțin din acest meci. De partea cealaltă, deși a condus ostilitățile, CFR Cluj s-a mulțumit cu remiza, consolidându-și astfel locul în fruntea ierarhiei Ligii 1.

Răzvan Pleșca, golakeeperul formației Gaz Metan a declarat la finalul partidei că este foarte mulțumit de rezultatul cu care s-a terminat partida, 0-0.

„A ieşit un rezultat perfect pentru că dacă am fi câştigat noi s-ar fi făcut speculaţii în legătură cu playoff-ul, aşa e un rezultat bun pentru toată lumea, corect. Am jucat împotriva echipei campioane, a echipei care are cele mai mari şanse să devină campioană şi anul acesta şi ştiam că va fi un meci greu pentru mine. Oricum, era foarte greu să înscriem împotriva CFR-ului, aşa cum au probleme toate echipele care joacă cu ei”, a declarat Răzvan Pleșca la finalul partidei de la Mediaș dintre Gaz Metan și CFR Cluj, meci încheiat cu scorul de 0-0.

După acest rezultat, Gaz Metan Mediaș a urcat pe locul 6 în Liga 1 cu 37 de puncte, devansând cu o lungime FC Botoșani, moldovenii urmând însă a evolua în această rundă luni pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

Citește și...