George Burcea, declarații virulente pe o piesă de-ale lui Cheloo! Reacțiile vin după ce Andreea Bălan i-a transmis public că vrea un tată exemplar

Publicat: 21/04/2020 | 15:29

George Burcea a lansat declarații virulente pe una dintre melodiile rapperului Cheloo! Reacțiile sale vin la scurt timp după ce Andreea Bălan i-a transmis public că vrea un tată exemplar pentru cele două fiice pe care le au împreună. Oficial, cei doi artiști sunt încă soț și soție, însă, divorțul este iminent. Actorul a părăsit căminul conjugal cu scandal. 

Citește și: Andreea Bălan, mesaj emoționant pe Instagram, în plin scandal cu George Burcea. “Dragostea…”

George Burcea, declarații virulente pe una dintre melodiile lui Cheloo

Astăzi, George Burcea a făcut două postări pe Instagram Stories, pentru care a selectat una dintre piesele lui Cheloo, respectiv  “Unde Se Termină Visele”, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. Pe o imagine publicată de Andreea Bălan, el a scris mesajul: “Vrei un exemplar bou”, referindu-se la mărturisirea cântăreței, care i-a spus public că își dorește un tată exemplar pentru Ella și Clara, iar pe o altă poză, artistul a scris: “Băgați-vă sfaturile-n f#^&”. Scandalul dintre cei doi parteneri de viață a izbucnit în ziua de Paște, după ce actorul a răbufnit la adresa artistei, pe motiv că l-a blocat pe contul de Instagram al Ellei. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” s-a enervat pentru că după ce acesta a distribuit câteva imagini cu fiicele lor, a publicat un video destul de violent.

Află și: Andreea Bălan și George Burcea continuă “meciul” început de sărbători. “S-a purtat ca un…”

În galeria foto a articolului găsiți o altă postare de-ale lui George Burcea prin care a atacat anumite publicații din România. Imaginea distribuită de el a fost preluată de la Ozana Barabancea.

George Burcea, declarații virulente pe una dintre melodiile lui Chello © Instagram Stories
George Burcea, declarații virulente pe una dintre melodiile lui Chello © Instagram Stories

Nu rata: E foarte trist! S-au aflat câteva dintre discuţiile secrete purtate de Andreea Bălan şi George Burcea înainte să se separe

Cheloo a lansat piesa “Unde Se Termină Visele” în urmă cu nouă ani și o puteți asculta în clipul de mai jos.

Citește și...