George Burcea, un atac mai fulminant la adresa fostei soții, Andreea Bălan: “A avut grijă să mă dea în gât la poliție. Pleacă la iubitul ei și…”

Publicat: 16/09/2020 | 23:21

George Burcea a lansat un atac mai fulminant la adresa fostei soții, Andreea Bălan. În cadrul unui interviu oferit pentru filmările de la noul sezon al emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”, actorul a făcut dezvăluiri-bombă despre despărțirea de cântăreață, dar și despre comportamentul pe care îl are fosta parteneră ori de câte ori el merge să își viziteze fiicele. Ella Maya va împlini patru anișori pe 9 octombrie, iar surioara sa mai mică, Clara Maria, și-a sărbătorit primul anișor de când a venit pe lume pe 4 martie.

Descoperă și: Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan și i-a luat apărarea lui George Burcea: “Asta e doar în capul ei. Nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când…” | VIDEO

George Burcea, un atac mai fulminant la adresa fostei soții, Andreea Bălan

Îndrăgitul show de la Pro TV le oferă trăiri intense concurenților și, dacă se lasă pradă celor mai ascunse gânduri și sentimente, acestea ies la iveală. Cel mai probabil, asta i s-a întâmplat și lui George Burcea care a decis să dezvăluie partea lui de adevăr privind cu mariajul cu Andreea Bălan.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a declarat actorul în cadrul show-ului de la Pro TV.

Nu rata: Cum a mințit George Burcea oamenii în promo-ul de la Ferma. A pozat în tatăl perfect, dar a fost dat de gol de un detaliu evident

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a plecat împreună cu iubitul ei, Tiberiu Argint, într-o vacanță romantică în Bulgaria.

Vezi și: Ipoteza care schimbă tot ce se știa despre relația lor. Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în luna de miere: “Erau nerăbdători”