George Pușcaș & iubita, petrecere grandioasă cu dans, artificii și șampanii în Mykonos

Publicat: 08/08/2020 | 14:29

George Pușcaș, internaționalul vârf de lance din naționala lui Mirel Rădoi, se află în vacanță la Mykonos, Grecia! Nu e singur, ci alături de ispititoarea lui iubită, dar și de câțiva amici, între care portarul celebrei naționale Under 21, Ionuț Radu.

CITEȘTE ȘI: GEORGE PUȘCAȘ, DESEMNAT JUCĂTORUL ANULUI 2019 ÎN FOTBALUL ROMÂNESC: „MĂ SIMT ONORAT DE PREMIU!”

Avem imagini cu internaționalul român așa cum nu l-ai mai văzut! Învață să danseze, alături de iubita lui. Doar că e ceva nou pentru amândoi, așa că au apelat la un profesionist. Iar acesta le-a predat, cap-coadă, schema câștigătoare. Cam așa cum o făcuse Mirel Rădoi, în urmă cu un an, la Campionatul European, competițe în care ai noștri au strălucit. De altfel, George Pușcaș avea să fie inclus în primul 11 al europeanului.

 

George și iubita lui prind repede pașii, iar zâmbetele molipsitoare, cel puțin al iubitei fotbalistului, ne fac să înțelegem că pentru cei doi greul pe ring a trecut. Ceva mai târziu, distracția s-a pornit. Cu zeci de sticle de șampanie, cu artificii, muzica mai tare și steguri tricolore. Spectacol au făcut băieții, chiar pe imnul României. O aducere aminte a celor întâmplate la Euro din urmă cu un an, când George Pușcaș și colegii lui uimeau lumea fotbalisstică: eliminat Anglia și Croația, remizau cu Franța, iar apoi pierdeau greu, în fața Germaniei, după ce au condus cu 2-1 la pauză.

George Pușcaș, petrecere la Mykonos și în urmă cu un an

George Pușcaș făcea senzație pe terenul de fotbal la Euro, dar și în afara lui, în același timp! Fabiola era superba iubită alături de care George își făcea apariția pentru prima dată. Cei ddoi au petrecut o vacanță de vis la Mykonos și le-a plăcut, din moment ce vara aceasta au revenit tot acolo.

George Puşcaş a înscris 4 din cele 10 goluri ale echipei naţionale de tineret a României la Campionatul European U21, fiind al doilea cel mai bun marcator al turneului după golgheterul Luca Waldschmidt (Germania). După european, George Pușcaș s-a transferat la Reading, în liga a doua din Anglia, unde are un salariu anual de un milion de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.