Gestul care te lasă cu ochii în lacrimi! Un cuplu de medici și-a anulat nunta, pentru a trata bolnavii de COVID-19. Cei doi nu și-au văzut fiica de o lună

Publicat: 27/05/2020 | 11:54
Gestul care te lasă cu ochii în lacrimi! Un cuplu de medici și-a anulat nunta, pentru a trata bolnavii de COVID-19. Cei doi nu și-au văzut fiica de o lună

În plină pandemie de coronavirus, doi medici din Italia ce urmau să devină, în cel mai scurt timp, soț și soție, au lăsat baltă toate planurile legate de nuntă, pentru a putea rămâne alături de bolnavii de COVID-19. 

Italia a fost una dintre țările care s-au luptat cu greu cu pandemia de COVID-19. Și, după cum se spune…eroii nu poartă pelerine, căci medicii au făcut eforturi colosale pentru a rămâne în prima linie împotriva epidemiei mondiale care a distrus viețile tuturor.

CITEȘTE ȘI – ANDRA, MĂRTURISIRI DESPRE BUCURIA ȘI AGONIA DIN PERIOADA DE IZOLARE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI! CE A SPUS DESPRE EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ DE LA PRO TV

Printre medicii italieni se numără și Roberto Tonelli și logodnica sa, Ivana Castaniere, care zi de zi se luptă pentru a salva pacienții cu COVID-19, în Modena. Cei doi au făcut un gest care a smuls râuri de lacrimi printre italieni, atunci când povestea lor de viață a devenit virală. Cuplul s-a cunoscut în spital, iar de la o iubire de oameni, până la o iubire unul pentru altul nu a mai fost decât un pas.

Au amânat nunta, pentru a ajuta bolnavii de COVID-19

Și, pentru că se iubeau extrem de mult, cei doi medici au decis că este vremea să se logodească. Aveau nunta planificată în această toamnă, dar au amânat totul, pentru a fi alături de cei care chiar au nevoie de ajutor. Mai mult, sfâșietor este faptul că cei doi medici nu și-au văzut fiica de mai bine de o lună, pentru a nu o pune în pericol de infectare.

NU RATA – ANDREA BOCELLI A FOST INFECTAT CU CORONAVIRUS. ARTISTUL A DONAT PLASMĂ PENTRU TRATAREA BOLNAVILOR

”Nu vrei ca persoana iubită să vadă ceea ce vezi tu. Asta e cel mai greu. Fața ei este prima pe care o văd, când îmi dau jos echipamentul de protecție. Măcar atât”, a declarat medicul italian, pentru presa din Italia. ”Sper că atunci când va crește ne va considera eroi. Sper că ne va înțelege”, a spus Ivana, despre faptul că nu și-au văzut fiica de mai bine de o lună.